PRIMARK SHOPLOG 2017

PRIMARK SHOPLOG 2017

Soms is het zo frusterend als youtuber wanneer je een fout maakt. Het gebeurd weleens dat de belichting niet goed is, de kleuren te heftig zijn of je camera te dichtbij staat. Dit gebeurde bij mij vorige week. Ik nam de primark shoplog op die echt het meest word bekeken en alles ging fout. Ten eerste werkte mijn control afstandsbediening niet om mijn beeld scherp te stellen. Ik heb wat geklooid en nam de gok. Ik heb dus vier video’s opgenomen waarvan ik alleen deze video heb overgehouden. De achtergrond is inderdaad scherper dan mijn gezicht, de kleuren zijn heftiger en ik vind het verder gewoon kak. 


Maar Rachel.. waarom doe je deze video dan niet opnieuw? De tas was gescheurd, de helft van de kleding zat al in de was en ik dacht.. ik neem de gok gewoon. Fout gegokt want ik kreeg allerlei commentaar op mijn video haha. Wat de ene kant alleen maar goed is natuurlijk maar gelukkig had ik alle ”fouten” zelf ook door. De volgende keer ga ik er gewoon extra opletten. Het liefst wil ik filmen zoals Shannon die connect haar camera met haar macbook pro en die zet ze naast zich neer. Zo kan ze de belichting instellen en de scherpte.. ideaal dus en zo maak je ook geen fouten. Verder vroegen veel mensen of ik de volgende keer aanbeelden kon laten zien…

Ik heb hier een hekel aan omdat ik op een kleine kamer film met de camera op een meter afstand. Het liefst laat ik alles gewoon in lookbooks zien. Er komen ook een aantal items voorbij in mijn winter lookbook. Dus als je benieuwd bent naar de rok, de gebreide trui (roze) en een aantal broeken bekijk dan de lookbook die op mijn Youtube kanaal staat.

Share:

8 Reacties

 1. 23 januari 2017 / 19:38

  Kan gebeuren Rachel,ik neem het je in ieder geval niet kwalijk.Volgende keer beter.

  • 24 januari 2017 / 10:45

   ah goed om te horen dankjewel! ja die is tof he, deze kwam ook langs in mijn lookbook.

 2. 24 januari 2017 / 10:10

  Wat is je ooglook prachtig zeg! Ik heb die haarband geloof ik ook. Born Pretty? Die muts van H&M ziet er leuk uit, mooi kleurtje. Heel mooie sportbh's ook! Hebben ze beugels?

  • 24 januari 2017 / 10:44

   Ja ik heb er vandaag een aan haha zelfs wanneer ik niet sport! hij zit echt mega lekker en van de hunkemoller hebben ze beiden beugels! 🙂

 3. 24 januari 2017 / 21:19

  The post is great! Loving your photos:)

  irinathayer.com

 4. 25 januari 2017 / 08:12

  Als blogger/vlogger maak je nu eenmaal fouten. Je hebt er weer iets uitgeleerd, kan gebeuren toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.