Wat zijn mijn doelen voor 2017?

Wat zijn mijn doelen voor 2017?

De maand januari zit er alweer bijna op, wat gaat de tijd toch hard! Ik wilde toch nog een artikel plaatsen met wat mijn doelen voor 2017 zijn. Ik ben zo’n persoon die graag doelen stelt in het leven. Ik had al eerder een artikel geplaatst of mijn doelen van 2016 gelukt waren. Benieuwd naar dat artikel? Klik dan hier. Ik ben benieuwd hoe jullie over doelen denken? Zet dat eventjes hieronder in de comments. 


AFVALLEN/ GEZONDERE LEEFSTIJL 
Sinds dit jaar zijn wij bezig met het boekje Bodieboost en dat bevalt prima. Wij maken het wel een beetje Kromdijk-achtig. Wij houden thuis gewoon van lekker eten dus wij kiezen niet voor rijst met een blikje tonijn en een paar tomaten. Mensen merken het nu ook aan mij dat ik ben afgevallen dus dat is wel mega leuk. Ik ben nu een kleine vier weken bezig en er is al 4 kilo af. Er komt binnenkort een video op mijn Youtube kanaal hoe ik dit doe, wat ik eet en hoe mijn food dagboek eruit ziet. Ik at gewoon teveel s’avonds, hield erg veel van proppen als iets erg lekker was en ik hield van een sausje. Ik wil eind van het jaar fitter en gezonder zijn en nog ruim 7 kilo kwijt raken.

Maar Rachèl je bent toch helemaal niet dik, blabla. Klopt maar ik heb altijd 65 kilo gewogen tot ik stopte met roken. Toen kwam er in één keer 10 kilo bij.. ik paste dus al mijn broeken, blazers en bepaalde shirtjes niet meer. Ik wil niet zeggen dat ik weer 65 kilo wil wegen maar voordat ik echt los ga met spieren opbouwen moeten eerst die kilo’s eraf. Ik wil mezelf weer goed voelen in bikini en weer trots op mijn eigen lichaam kunnen zijn. Iedereen wilt toch dat gevoel? 


SPORTEN 
Ik wil proberen om iedere week 2/3 keer te sporten. Vorig jaar schoot het er weleens bij in maar dit jaar wil ik het wel echt volhouden. Zodra het lekker weer is ga ik ook mijn rollerskates erbij pakken. Ik wil nog handiger worden op die dingen! Natuurlijk ga ik dit dan ook filmen. Wat ik nog heel graag wil leren is hardlopen, een top conditie ben ik echt jaloers op.


LIEFDE
Ik wil dat liefde alles overwint. Ik heb nu 3,5 jaar een relatie en ik ben zo gek op mijn vriend. Ik wil dit jaar heerlijk samen genieten van een vakantie en leuke dingen met elkaar doen. Er staan nog een aantal dingen op mijn bucketlist.

REIZEN
Ik wil zo graag een road-trip maken in Italië met mijn vriend. Zelf een tent kopen, de benodigdheden erbij en dan heerlijk rondtrekken. Jullie nog ideeen? Ik wil het liefst op twee campings staan in Italie. Wij gaan dan rijden van Nederland naar Duitsland en dan door naar Oostenrijk dus dat word al één keer overnachten daar. Iemand een leuk hotel in Oostenrijk waar het eten erg lekker is? Alle tips zijn welkom.


PLANNING 
Mijn planning gaat steeds beter maar ik wil dit jaar mezelf meer op Wunderlist gooien. Dit is een ideale app die ik gebruik op mijn telefoon, macbook en Imac.


THE YOUTUBE GATERING 
Ik ben al een aantal jaar bezig met Youtube maar ik ben nog nooit naar de DYTG geweest. Dit jaar gaat de eerste keer worden. Rosanne en Glenn gaan in ieder geval al mee, super gezellig!

MENSEN ONTMOETEN 
In 2016 heb ik een groepje bloggers/youtubers ontmoet in Amsterdam. In januari dit jaar heb ik een ander groepje meiden leren kennen in Rotterdam. De sushi vlog komt a.s. vrijdag online, hou mijn kanaal dus in de gaten.


15K HALEN OP YOUTUBE 
Ik zit bijna op de 7 duizend abonnees, dit jaar gooi ik heel mijn kanaal om. Ik ga dus lookbooks opnemen, meer persoonlijke video’s opnemen en meer diy’s vanaf Pinterest. Deze twist gaat hopelijk nog meer mensen trekken. Daarom wil ik graag voor 2018 de 15 duizend abonnees halen (dromen mag, toch?). Het is meer dan het dubbele maar ik denk dat het mij gaat lukken.


1200 VOLGERS OP BLOGLOVIN 
Op bloglovin heb ik bijna de 900 volgers bereikt dus ik wil voor 2018 meer dan 1000 volgers bereiken. Dit is niet zomaar iets maar mijn blogs loopt steeds beter. Ik denk wel dat ik dit kan bereiken. Wat denken jullie?

11 Reacties

 1. 26 januari 2017 / 17:48

  Mooie doelen Rachel.Maar voor 2018 15 duizend abonnees op Youtube halen is wel veel.

 2. 26 januari 2017 / 17:53

  Toen mijn man en ik net bij elkaar waren hebben wij ook een rondreis gemaakt door Italië, 23 dagen lang de leukste plekjes ontdekken. Dat was echt de beste vakantie ever. Zeker een aanrader dus.

  Ik ga ook de goede kant op qua gezondere leefstijl, af en toe neem ik echt nog wel wat lekkers hoor, maar ik let wel goed op.

  Erg leuk om te lezen wat voor doelen jij jezelf stelt voor dit jaar.

 3. 26 januari 2017 / 20:14

  Mooie doelen hoor! Gezond eten staat bij mij er ook altijd bij! Prachtige lipstick trouwens hihi!

 4. 27 januari 2017 / 09:41

  Wat goed meid, dat je zo top bezig bent met gezond eten 🙂 ik wil het ook! Maar het lukt me nog niet echt… Maar door je artikel ben ik weer ff geïnspireerd geraakt: als we gaan roadtrippen door Italië wil ik gewoon zeker zijn in m'n bikini. Punt. Zooo leuk dat je ook naar Italië gaat 🙂 Wij zijn nu nog steeds lekker bezig met het uitzoeken van van alles 🙂 we contacten er nog over <3

 5. 27 januari 2017 / 11:57

  Mooie doelen, ga ervoor en laat ons aan het eind van het jaar weten of het allemaal gelukt is.

 6. 27 januari 2017 / 14:14

  Succes met je doelen, het gaat je vast wel lukken als je er maar in geloofd! Mijn doel is ook om meer te sporten, maar dat lukt me helaas niet zo goed de laatste tijd. School neemt te veel tijd in!

 7. 27 januari 2017 / 17:35

  Wat een mooie doelen heb je voor jezelf opgesteld! Ik hoop heel hard voor je dat je ze allemaal kunt waarmaken. Wat goed dat je al zoveel bent afgevallen. Daar mag je echt trots op zijn 🙂

 8. 28 januari 2017 / 12:32

  Wat goed dat je al 4 kilo kwijt bent! Dat gaat lekker zo. Zo kom je wel op jouw ideale gewicht, toch? 🙂 Leuk dat je wilt gaan roadtrippen door Italië. Ik weet wel een hotel in Zuid Duitsland met een super lekker ontbijt, maar in Oostenrijk niet eigenlijk. Als je toch benieuwd bent dan kan ik je wel een linkje sturen!
  Succes met je doelen meid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.