THE FOOD TAG

THE FOOD TAG

Het is alweer weekend.. wat gaat de tijd toch snel. Vanavond komt mijn vriend bij ons eten, dan gaan wij lekker bij hem een serie kijken. Wij kijken nu naar de blacklist.. wat is dat een goede serie zeg. Dus als je nog een toffe serie zoekt dan kan je die altijd nog gaan kijken. In dit artikel leren jullie mij nog beter kennen, op gebied van eten dan. Kijk je mee? 

WAT IS JE FAVORIETE ONTBIJT?
Ik hou echt van een gebakken eitje met kaas! Vroeger at ik elke ochtend een boterham met pure hagelslag. Na een tijdje ben ik het nog gaan combineren met pindakaas en hagelslag.

WAT ZIT ER OP JE LIEVELINGSBROODJE?
Een broodje carpaccio of eigengemaakte eiersalade is wel erg lekker.

WAT IS JE FAVORIETE KOOKBOEK?
Mijn eigen kookboek waar ik alle recepten in hebt geschoven die ik nog in de toekomst wil gaan maken. Als ik echt moet kiezen voor een kookboek uit de winkel dan zeg ik Quilty Pleasures. In dat boek lust ik serieus ieder recept.

NOOIT MEER ZOET OF NOOIT MEER HARTIG?
Ik denk nooit meer zoet, ik ben namelijk gek op pizza, stoofpot en carpaccio.

WELKE KEUKEN (LAND) IS JE FAVORIET?
De Italiaanse keuken! Hier hoef ik niet lang over na te denken. Ik ben gek op het vlees, de pizza’s, de cocktails die ze maken. Just perfect! Wanneer je pizza verslaafd ben.. ga dan aub ooit in Italie eten want daar hebben ze echt de beste pizza’s. Ik neem zelf altijd de vier soorten kaas pizza.

WAT IS JE MEEST ULTIEME GUILTY PLEASURE?
Carpacciao – pizza vier soorten kaas – stoofpot en chocolade. Vooral de Ben & Jerry ijs potten zijn giga lekker. GIVE ME SOME! hehe.

THUIS KOKEN OF UIT ETEN GAAN?
Ik woon nog thuis dus ik eet niet iedere avond wat ik graag zou willen eten. Mijn moeder kookt alles heel lekker hoor daarom kies ik ook voor thuis eten. Als ik uiteten ga dan kies ik toch altijd de standaard dingen zoals varkenhaas met championneroomsaus of carpaccio/pizza. Waarom nooit wat anders? Omdat dat altijd is tegengevallen dus ik kies liever voor iets wat veilig is waar ik enorm van kan genieten.

WAT IS JE LIEVELINGSRESTAURANT?
La cubanita in Breda of Gorinchem & op valentijn ga ik naar de Red Apple in Breda. Dat blijkt ook mega lekker te zijn dus ik ben benieuwd.

WAT MAG NIET ONTBREKEN IN JOUW KEUKEN?
Heel veel kruiden en knoflook. Met knoflook maak je alles zoveel smaakvoller.

WAT LUST JE ECHT NIET?
Champignons, mosselen, garnalen, gamba’s (alleen gefrituurd).

HET GEKSTE DAT IK OOIT GEGETEN HEB IS…
Mosselen – eendenborst ik vind dat echt zo niet lekker. Wanneer je een mossel goed bekijkt dan krijg je echt de vreemdste ideeen.

WAT STAAT ER OP JE FOOD BUCKET LIST?
Weer genieten van een heerlijke Italiaanse pizza! Die zijn daar echt zo mega lekker.. verslaafd.. je hoort het sorry!

WAT EET JIJ HET LIEFST? WAAR KAN IK JOU VOOR WAKKER MAKEN?

6 Reacties

 1. 28 januari 2017 / 19:20

  Nooit meer zoet of nooit mer hartig is echt een super lastige! Ik ben echt een zoetekauw. Maar voor altijd zoete dingen? Lastig…

 2. 29 januari 2017 / 10:13

  Leuk om te lezen 🙂 Een pizza smaakt toch altijd, en hier ook liever hartig dan zoet, al kan ik geen nee zeggen tegen een lekker taartje 😉

 3. 29 januari 2017 / 20:17

  Leuke tag! Ik heb trouwens ook veel liever hartig dan zoet 🙂 En mij kun je altijd wakker maken voor pizza of pasta, heerlijk!

 4. 31 januari 2017 / 18:52

  Nee champignons maak je mij ook niet blij mee! Hele leuke tag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.