WAAR IK NAAR UITKIJK IN DE MAAND FEBRUARI

WAAR IK NAAR UITKIJK IN DE MAAND FEBRUARI

Mijn blog word met de dag persoonlijker, oeps. Eerst schreef ik alleen maar puur over beauty producten maar er is een knop om gegaan. Ik ben benieuwd wat jullie van persoonlijke artikelen vinden? Laat dat anders hieronder in de comments weten. Natuurlijk blijf ik wel gewoon over beauty schrijven. Op mijn Youtube kanaal praat ik nog genoeg over beauty. Vorige week heb ik de 7.000 abonnees gehaald op Youtube en ik heb er weer helemaal zin in, soms heb je zo’n boost nodig. Ik ga een hele leuke en bijzondere maand tegemoet, kijken jullie mee?

WAT AL IS GEBEURD IN FEBRUARI:
♥Op 4 februari heb ik een klantje mogen opmaken. Het resultaat was super! Ik heb de kleuren van Nabla cosmetics gebruikt en het zag er erg mooi uit.
♥Mijn aller eerste Ha-ra party (lichaamsverzorging) in 2017 was weer een feit.
♥Mijn aller eerste Valentijn tutorial kwam online op 7 februari 2017.
♥Mijn nichtje vierde op 8 februari haar kinderfeestje en mijn broer was deze dag jarig.
♥Ik heb drie oorbellen erbij laten schieten bij Tattoo Theo in Gorinchem, dit gebeurde op 9 februari 2017, mijn zus nam een tragus piercing (deze heb ik al) nu slaap ik alleen wat minder omdat mijn oren nog zeer doen. Ik ben er wel echt mega blij mee!
♥Mijn aller eerste ski kleding is een feit! Mijn zus en ik zijn goed geslaagd bij de Jongh in Gorinchem. Ik heb een toffe zwarte broek gekocht en een prachtige witte jas (die ik nu ook gewoon draag want het is vreselijk koud buiten).
♥Een leuk en spannend weekend gehad met mijn vriend op 11-12 februari 2017. Ik heb een enge thriller gekeken bij een vriend van Marc en zijn kat viel mij ook nog aan. Ik ben als de dood voor poppen maar de pop Annabel kwam er ook in voor.
♥De eerste sneeuw van 2017, let it snow let it snow let it snow...

WAT NOG MOET GEBEUREN:
♥Ik ga vanavond mijn kaart bestellen voor de DYTG op zaterdag 22 april 2017. Hier ga ik met Paula, Glenn, Rosanne en Charmaine heen. Daarna gaan wij heerlijk uiteten, daar verheug ik mezelf nu al op, jam jam! Wat is jullie favoriete restaurant in Utrecht?
♥Valentijnsdag whoehoe! Ik vind het altijd leuk om mijn vriend te verrassen (en nu word die flink verrast). Mijn moeder word morgen geopereerd aan haar gal. Ik ga dus uit mijn werk eerst langs mijn moeder in het ziekenhuis (ze moet een nachtje blijven en het is de eerste keer dat ze geopereerd word). Daarna ga ik door naar mijn vriend en gaan wij uiteten in Breda bij de Red Apple. Een keer niet naar La cubanita, hoe is het toch mogelijk?!
♥De dagen na valentijn ga ik vooral voor mijn moeder zorgen en eten koken (nu al zin in, ik hou van eten koken en vooral wat ik zelf lekker vind haha).
♥Naar Snowworld Zoetermeer met mijn vriend, zwager en zus op 17-2-2016, kan ik mijn ski kleding gaan uitproberen. Nu twijfel ik alleen nog over vloggen.. zou ik wel mijn camera in mijn jaszak mee moeten nemen? De vorige keer was ik niet èèn keer gevallen maar ik ben bang dat ik anders mijn camera sloop. Ik vind het wel leuk om zoiets vast te leggen.
♥High tea met Vera van Face2beauty en Rosanne van Rosannevandierenn in Breda op 18 februari 2017. Dat word heerlijk genieten  met elkaar, Rosanne en ik willen gelijk een lookbook opnemen.
♥Ik ga zaterdag 25 februari 2017 met Ariette wat leuks doen, ik ben benieuwd wat het gaat worden. Shoppen, Lunchen, bioscoop?
♥Op de 26e februari 2017 viert mijn tante haar 66e verjaardag in Utrecht. Het hele gezin van ons gaat en mijn vriend gaat ook mee, gezellig!

23 Reacties

 1. 13 februari 2017 / 13:18

  Ik vind het leuk dat je meer persoonlijke artikelen gaat schrijven. Ik vind je schrijfstijl erg leuk, maar persoonlijk had ik niet veel met beauty. Dus dit soort dingen vind ik erg leuk om te lezen!

  Wat grappig dat je in Gorinchem je piercings heb gezet. Daar woon ik vlak bij! Slapen met nieuwe piercings is echt een drama.. Maar je krijgt er wel iets moois voor terug! Wat een leuke dingen heb je op de planning staan voor de komende weken. Geniet er van!

  • 13 februari 2017 / 13:29

   Goed om te horen Nadine ♥ haha meer persoonlijke artikelen dus! Ik heb op het Da Vinci College in Gorinchem gezeten. Daar ben ik nu ruim 2/3 jaar vanaf. Mijn tragus en helix piercing heb ik ook bij Tattoo Theo laten zetten. Het kost daar maar tien euro, ideaal dus! Thanks en jij ook een fijne week

 2. 13 februari 2017 / 16:04

  Wat heb je een leuke maand gehad! Ik vind de afwisseling tussen beiden heel fijn. Ik ben niet heel handig qua beauty en als ik soms jouw looks zie: WAUW <3 Persoonlijke artikelen vind ik altijd leuk om te lezen. Veel plezier morgen met Valentijnsdag.

  • 13 februari 2017 / 18:14

   Wat lief van je Claire! Sommige mensen moeten met beauty tutorials gestimuleerd worden om het zelf te gaan proberen. Ik heb er twee waar over gedaan om te komen waar ik nu ben maar ik ben er zo blij mee! Wat leuk om ook te lezen dat je fan bent van persoonlijke artikelen. Jij ook een hele fijne week nog verder (+ Valentijn)

 3. 13 februari 2017 / 16:26

  Wat een leuke dingen heb je gedaan en heb je nog in het vooruitzicht meis!
  Super leuk dat je naar Snow World gaat, daar zou ik ook nog wel een keertje willen snowboarden. Heb het namelijk nog nooit gedaan!

  Liefs, Nathalie

 4. 13 februari 2017 / 18:01

  leuke dingen heb je gedaan en heb je ook in het vooruitzicht. Je maand kan alleen maar beter worden zie ik zo

 5. 13 februari 2017 / 18:15

  Leuk die persoonlijke posts. Hou ik van! Mijn mama is onlangs ook geopereerd aan haar gal. Ze had eerst zoveel schrik, maar is nu blij dat ze het laten doen heeft. Beterschap voor je moeder!

  • 13 februari 2017 / 19:12

   ah.. ik hoop ook dat de pijn gaat meevallen! Ik ga in ieder geval goed voor der zorgen haha.

 6. 13 februari 2017 / 20:09

  Ik vind persoonlijke artikelen altijd wel leuk, hoor! Wat heb je nu al veel gedaan deze maand zeg! Gaaf dat je nieuwe oorbellen hebt laten schieten. Ik laat zaterdag ook nog een gaatje schieten in mijn linkeroor, omdat hij is dichtgegroeid! X

  • 15 februari 2017 / 10:58

   Ja! ik ben er ook mega blij mee haha het slapen gaat nog lastig omdat ze nog best wel zeer doen haha. Super leuk! succes X

 7. 13 februari 2017 / 22:12

  Wat gaaf dat je er een paar gaatjes bij hebt laten schieten! Zo te horen heb je veel leuke dingen in de planning staan, met Valentijnsdag als eerste leuke dag. Sterkte met de operatie van je moeder morgen en voor daarna alvast veel plezier!

  • 14 februari 2017 / 11:27

   Lief van je Romy, ze word over een paar uur geopereerd, ze is nu eerst bloed prikken. liefs X

 8. 14 februari 2017 / 07:15

  Wat een fijne maand heb jij tot nu toe gehad en dat blijft ook zo, als ik het zo zie 🙂 Fijne valentijnsdag!

 9. 14 februari 2017 / 10:22

  Wat een fijne dingen om naar uit te kijken! En je hebt er ook al een fijne twee weken opzitten! Ik liet een tijdje geleden ook twee gaatjes er bij zetten maar ik wil er nu graag nog eentje bij 😀

  • 14 februari 2017 / 11:22

   Verslavend is dat he! haha ik vind het ook zo tof, ben er echt zo blij mee dat ik het toch gedaan heb.

 10. 14 februari 2017 / 13:09

  Wat heb je al veel leuke dingen meegemaakt! Nu nog wachtten op de rest van februari haha.

 11. 14 februari 2017 / 23:36

  Hoi! I will write in English, before I kill the Dutch language.
  You are really a source of inspiration for me. The way how you manage your YT channel specially. Now I found your site and the Facebook, so I'm going to stalk you :))
  Even though I'm also a beauty blogger/vlogger, I am also interested in planning and organizing. Would be really cool like once a month a video/post on this subject. I really loved your agenda from one of your last videos. Even though I don't have a busy life, I cannot organize my time for my two blogs, my YT channel and the other Social Media. Actually, I cannot organise good at all. I admire your discipline as Beauty Blogger/Vlogger and I would appreciate some tips&tricks.
  Groetjes van Amsterdam. xXx

  • 15 februari 2017 / 10:45

   That's no problem! Last week I record a video about my organize/agenda and planning. I hope you love this one! ♥ lots of love and thanks for the sweet comment! I will take a look on your social media blog and youtube channel.

 12. 15 februari 2017 / 08:25

  Wat een hoop leuke dingen heb je op de planning staan! Veel beterschap voor je moeder! Hoop dat alles goed gegaan is!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.