MELANO RING CAT EYE REVIEW // BALLETJES 8MM

MELANO RING CAT EYE REVIEW // BALLETJES 8MM
Wat ben ik blij dat ik dit merk heb ontdekt. Vandaag ga ik een review schrijven over mijn MelanO cat eye ring. Ik doe regelmatig samenwerkingen met t ‘Juffie in Giessenburg en zij verkochten ook dit prachtige merk. Toen ik eenmaal op het internet ging rondkijken was ik er snel uit, ik moest en zou ook zo’n ring kopen. Ik ging langs bij de graanschuur in Giessenburg en liep t’ Juffie binnen. Ik ging voor de kast staan van de sieraden en ik dacht yes! Ik had nog nooit een dure ring voor mezelf gekocht dus dit was een spannend moment.

De verkoopster haalde een cat eye ring uit de vitrine en ik mocht er twee passen. Een van de twee ringen zat echt gelijk perfect. Je krijgt het balletje wat in de ring zit gratis. Ze hadden nog heel veel keuze qua balletjes maar ik vond een lichtroze en een blingbling ook wel erg leuk. Ik kocht die er nog bij en toen had ik al een prachtige set. Wat was/ben ik hier blij mee zeg. 
Ik had alleen een marmeren balletje gezien op Pinterest, hoe ging ik deze vinden? Ik ging met mijn vriendin Ariette nog naar Gorinchem en liep daar een sieraden winkel binnen. Wauw deze vrouw had nog veel meer balletjes, sommige waren alleen wel prijzig. Hier kocht ik mijn marble balletje en de bruin met glitter. 
Op de website Brandfield kwam ik nog veel meer balletjes tegen en wauw, die waren een stuk goedkoper. Nu was er geloof ik wel precies sale maar ik kocht er een aantal voor €4,00.  Momenteel heb ik dus een prachtige ring die ik iedere dag kan veranderen. 
Twijfel je? Niet doen, je krijgt hier echt geen spijt van. Je hebt wel verschillende soorten cat eye ringen en afmetingen van de balletjes. Ik heb namelijk de 8mm maar je hebt ook nog 10 of twaalf die zijn een stuk groter en vallen dus nog meer op! Wanneer ik de ring draag en ik ernaar kijk word ik er helemaal happy van. Ik kan elke dag het balletje aanpassen en matchen met mijn outfit. 
WAT VOOR SIERADEN HEB JIJ VAN MELANO?

8 Reacties

 1. 19 februari 2017 / 09:16

  Ik vind het echt een prachtige ring. Heb ze al een paar keer bij de juwelier zien staan maar zelf draag ik haast geen ringen dus ik twijfel steeds of ik hem ga kopen.Het marble balletje vind ik het leukste. Love it!

 2. 19 februari 2017 / 16:35

  Wat een mooie ring! Inderdaad echt super handig dat je het balletje in de ring kunt verwisselen. Deze ring komt op mijn wishlist! X

 3. soraya
  19 februari 2017 / 17:40

  wow wat mooi zeg

 4. 20 februari 2017 / 14:08

  Ik vind het echt heel erg mooi! Vooral die marble wauw!

 5. 21 februari 2017 / 15:38

  Wat is dit mooi zeg! Een prachtige ring zo met dat marble maar ook die andere balletjes vind ik mooi. En fijn dat je zo nog eens kunt afwisselen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.