1000 VRAGEN AAN JEZELF #8

1000 VRAGEN AAN JEZELF #8Op de website van Renske kwam ik dit artikel tegen. Ik dacht.. deze trend moet ik gaan voortzetten. Ik vind het namelijk heel belangrijk om bij dingen stil te staan. Daarom vind ik vragen beantwoorden altijd leuk. Je moet er even de tijd voornemen en flink je hersens laten kraken. Door deze vragen ga ik weer bepaalde dingen herinneren. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Klik snel op lees meer om het hele artikel te lezen. 

99. WELKE DINGEN DOE JE HET LIEFST OP EEN AVONDJE UIT? 
Een bordspel, kaartspel, knuffelen op bed, netflix kijken, of skiën in Snowworld.


100. HEB JE OOIT DE WET OVERTREDEN?
Telt hangen aan een scooter mee? Toen werd ik aangehouden door de politie?


101. KLOPPEN DE KARAKTEREIGENSCHAPPEN VAN JE STERRENBEELD?
Wat ik van het internet moet begrijpen is het volgende:

De plus punten van de Maagd: 
Behulpzaam:  dat ben ik eigenlijk altijd wel, ik help graag mensen
Betrouwbaar: dat ben ik ook, als ik een geheim moet bewaren dan hoort niemand hier wat van
Oplettend: ik hou ook inderdaad van alles in de gaten, dit is soms een nadeel
Nauwkeurig: hier kan ik ook mee instemmen

De zwakke punten van de Maagd: 
Kil: Ik ben niet echt een kil persoon maar ik kan wel soms heel bot en te eerlijk overkomen.
Kieskeurig: qua eten klopt dit wel, sorry mam! Ik heb het je vroeger vaak lastig gemaakt onder het eten.

♥Maagden zijn puur en eerlijk en zullen nooit een slechte intentie hebben. Maagden zijn constant aan het proberen dingen te bereiken. Een vrouwelijke maagd is down to earth, en kan kil en afstandelijk lijken. Maar onder haar uiterlijk ligt een sterke, gepassioneerde vrouw. 


♥Ze zal voordoen alsof ze moeilijk te krijgen is maar dit doet ze vooral omdat ze bang is dat ze gekwetst zal worden. // dit is vooral heel herkenbaar. Mijn vriend waar ik nu ruim 3,5 jaar een relatie mee hebt vond mij in het begin ook erg kil en bitchie doen overkomen. Terwijl ik juist altijd heel onzeker ben, vooral wanneer ik door grotere ruimtes moest lopen. Ook met uitgaan was ik altijd heel erg op mezelf.

♥Voordat een maagd ergens aan begint, of dit nu een probleem of een vakantie idee is, ze zal eerst een analyse van alle feiten moeten maken voordat ze een besluit kan maken. Hierdoor kan ze besluiteloos en traag lijken // Ook dit is weer heel herkenbaar, ik ga dit jaar op vakantie en ik weet wel dat ik naar Italie wil maar hoe en waar en wat doe ik al weken over en ik ben er nog steeds niet uit. Als ik iets wil pluis ik het ook eerst tot de bodem uit.


102. WELKE KLEUR OVERHEERST IN JE KLEDINGKAST?
Zwart, ik hou echt van deze kleur! Het slankt zo lekker af haha.


103. HAAL JIJ ALLES UIT EEN DAG?
Als ik vrij ben probeer ik niet zo lang op bed te leggen. Ik weet dat ik maar 1 dag echt vrij heb in de week en op die dag wil ik zoveel mogelijk doen. Ik werk dus artikelen af, ik neem video’s op, bewerk video’s, ik vlog altijd op mijn vrije dag, ik maak mijn kamer schoon, verschoon mijn bed en ik zie mijn vriend op mijn vrije dag.


104. HOEVEEL TV SERIES VOLG JE? 
Momenteel sta ik een beetje stil. Ik wacht nog op de nieuwe teenwolf, the originals, the vampire diaries, orphan black etc. Momenteel kijk ik de serie Riverdale en the 100, beiden zijn het wel goede series tot nu toe.


105. WAARIN WIL JE ALTIJD KIND BLIJVEN?
De gedachte van een kind zou ik altijd willen houden. Positief blijven, genieten van ieder klein ding en blijven dromen.


106. KUN JE EEN WEEK ZONDER INTERNET? 
Als ik het niet heb dan zoek ik wel een andere afleiding zoals boeken lezen, tekenen, fotoboeken leuk maken, ideeen opdoen, rolschaatsen, fitnessen. Ik verveel mezelf nooit haha.


107. WIE KENT JOU HET BEST?
Tot nu toe Rosanne denk ik en mijn vriend. Rosanne heeft van alles met mij mee gemaakt. Mijn gebroken harten, diepe dalen, mijn grootste glimlach en mijn grootste traan. Rosanne ken ik al vanaf mijn 15e en ik ben nu 24. Marc heb ik leren kennen toen ik 20 was. Bij Marc kan ik ook helemaal mezelf zijn en dat is ook heel fijn. Hij kan zelfs aan mij zien als ik teleurgesteld, verdrietig ben of gigantisch vol zit van het eten (terwijl ik dat probeer te verbergen).


108. WAT IS HET MINST HUISHOUDELIJKE KLUSJE? 
Ik vind alle klusjes wel prima te doen, ik heb geen hekel aan stofzuigen, de vaat, ramen zemen etc. Het enige wat ik minder vind is buiten de token van de heg afknippen. Je weet nooit wat er tussen die bladeren kan zitten. Maar dat is natuurlijk buitenshuis om.. als ik echt moet kiezen dan zou ik kiezen voor stoffen.


109. BEN JE WELEENS TELEURGESTELD IN MENSEN? 
Ja, meerdere malen.


110. HOE ZIET JOU IDEALE VRIJE DAG ERUIT? 
Heerlijk uitslapen, op mijn mobiel even alles controleren, een heerlijk ontbijtje maken (waarschijnlijk een gebakken ei met oude kaas haha), nog een paar uur rond huppelen in mijn tijger onesie en dan achter mijn computer hangen. Dan kruip ik lekker in een hoekje tussen de kussens en lees ik een boek en steek ik nog wat kaarsjes aan. Ook vind ik het heerlijk om s’avonds Netflix series of films te kijken vanaf de bank. Natuurlijk kan een warm bad met lush producten ook niet ontbreken. Om de dag perfect af te sluiten komt mijn vriend nog even langs. Ik vind een bordspel ook enorm leuk, chipje en een drankje erbij, just perfect.


111. BEN JE TROTS OP JEZELF?
Drie jaar geleden had ik nog nee gezegd, momenteel kan ik best trots zijn op mezelf. Ik heb een lieve vriend. Mijn diploma heb ik gehaald, ik heb een baan, ik doe naast mijn baan bloggen en video’s maken, ik ontwikkel nog steeds nieuwe talenten.


112. WELK NUTTELOOS TALENT BEZIT JE? 
Ik vind het altijd heel erg moeilijk om iets nieuws te leren. Als ik datgene ook echt leuk vind is het geen probleem maar ik geef jullie een voorbeeld: Stel je krijgt een nieuwe baan, die eerste dag kom je wel door want dan komt er een stortvloed van informatie over je heen. Maar die dagen erna dat je jezelf moet bewijzen vind ik lastig. Ik kan daar heel erg onzeker in zijn terwijl dat juist helemaal niet nodig is.

WAARIN WIL JIJ ALTIJD KIND BLIJVEN? 

2 Reacties

  1. 21 februari 2017 / 15:18

    Wat fijn dat je nu kan zeggen dat je trots op jezelf kan zijn. Ik kan dat nu ook zeggen en dat voelt goed he?! ik vind ook dat je trots op jezelf mag zijn

  2. 22 februari 2017 / 08:30

    Leuke tag! Ik ben ook een maagd als sterrenbeeld en ik hou ook niet van stoffen. Heb heel veel moeten stoffen toen ik nog in de thuiszorg werkte. Niet leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.