OUTFIT INSPIRATIE // LENTE 2017

OUTFIT INSPIRATIE // LENTE 2017

Het is alweer bijna maart en dat betekent dat ik jullie inspiratie wil geven op gebied van fashion. De laatste weken heeft het zonnetje zich al een aantal keren laten zien. Begrijp mij niet verkeerd ik vind harde regen en onweer heerlijk maar als het straks iets langer licht blijft kan ik veel meer uit een avond halen. Dan is er alleen een probleempje.. wanneer het lekker weer word wil ik graag nieuwe kleding. Ik ben enorm fan van online shoppen dus ik ga jullie een aantal items laten zien die ik online heb gevonden. Eigenlijk bekijk ik nooit één website, er zijn zoveel leuke websites. Op de site van Esprit zag ik dit keer echt enorm veel leuke, vrolijke items staan die ik graag wil delen met mijn volgers. Toch vind ik het enorm lastig om items te combineren. Hebben jullie daar ook weleens problemen mee? Ik heb uiteindelijk toch drie outfits weten te maken, kijken jullie mee? 

Dit vind ik bijvoorbeeld echt een hele warme outfit. Ik hou van nude tinten gecombineerd met blauw. De blouse draag je onder de trui, how classy? De broek heeft gaten wat de look iets minder chique maakt. Toch vind ik de gaten wel subtiel in deze broek. De schoenen zijn nude met kurk en dat vind ik echt een toffe combinatie. Deze schoenen zijn perfect voor de lente/zomer. 
Dit is een classy/stoere outfit. De jurk is best wel chique maar de jas en de laarsjes maken de outfit wat stoerder, hier hou ik ook echt van. Ik vind de kleuren combinatie ook erg leuk. Het riempje van de jurk kan je ook vervangen door een zwart riempje, dit kleurt beter bij de schoenen . Wanneer je er nog een leuke panter sjaal bij doet is de outfit helemaal af! 
De laatste outfit is eigenlijk de meest simpele maar zo’n outfit kan dus altijd. Ik hou niet van outfits die echt enorm opvallen dus deze outfit vind ik super. De glitter sneakers vind ik helemaal het einde. Het witte shirt is helemaal lente/zomer ready door de leuke ”gaten” die erin verwerkt zijn. De spijkerbroek is donkerblauw en dat slankt mooi af, right? Ik vind deze jeans ook echt heel erg mooi ogen. Sowieso vind ik de broeken op de Esprit site prachtig.

WELKE OUTFIT VIND JIJ HET LEUKST?

3 Reacties

  1. soraya pequeña
    1 maart 2017 / 11:20

    leuke outfits, superleuke post. Mag je zeker vaker doen xx soraya

  2. 1 maart 2017 / 13:07

    Wat een leuke outfitjes en allemaal voor een andere gelegenheid. Vooral de laarsjes en de roze jas vind ik super!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.