MIJN VERHAAL – Mijn Liefdesleven

MIJN VERHAAL – Mijn Liefdesleven

Share:

8 Reacties

 1. 10 maart 2017 / 20:18

  Mooi onderwerp bespreek je hier. Je hebt gelijk doe altijd rustig aan en kijk wat jij wilt en dat hij jouw aanvult. Ook vind ik dat mannen vrouwen echt met respect je moeten behandelen en gelijkwaardig.

  • 14 maart 2017 / 10:56

   Dat klopt! ik vind alleen vreemdgaan een zaak waar mijn lichaam van begint te koken.. kan er gewoon niet inkomen dat mensen zoiets doen en daarna weer naast hun andere 'geliefde' in bed kruipen. Krijg er de kriebels van.. maar het is allemaal een kwestie van vertrouwen..

 2. 11 maart 2017 / 13:16

  Inspirerend en persoonlijk filmpje Rachel! Pijnlijk om te horen dat je het in de liefde niet altijd getroffen hebt… maar ik ben blij om te horen dat je nu wel gelukkig bent met Mark. En inderdaad… als ik 100% zeker weet dat een jongen vreemdgaat, dan zou ik het ook direct tegen de desbetreffende vriendin zeggen. Vreemdgaan is gewoon niet oke. Liefs x

  • 14 maart 2017 / 11:11

   Dankjewel lieve Lisa, soms denk ik dat liefde mij niet gegund is ofzo.. klinkt misschien belachelijk maar ik word altijd op de proef gesteld.. precies.. ik dus ook!

 3. 11 maart 2017 / 16:45

  Hele mooie en persoonlijke video! Ik kan me er in herkennen, die jaloezie. Ook doordat wat ik in het verleden meegemaakt heb, moeilijk om mensen weer te kunnen vertrouwen dan. Super fijn dat je nu al een lange tijd een relatie hebt waar je een toekomst in ziet!

  • 14 maart 2017 / 10:53

   Bedankt voor je comment Laura, ik heb een boek gekocht waarmee je je jaloezie onder controle kan houden.. hier komt misschien nog een review over. Ik moet aan mezelf blijven werken want door mijn verleden vertrouw ik mensen echt totaal niet meer..

 4. 12 maart 2017 / 09:50

  Wat een persoonlijke video, inderdaad eens iets heel anders! Ik snap heel erg dat wanneer je zo beschadigd bent het moeilijk is om je weer helemaal open te stellen. Maar je relatie nu klinkt super, dus geniet daar heeel veel van 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.