WAAR IK NAAR UITKIJK IN DE MAAND MAART

WAAR IK NAAR UITKIJK IN DE MAAND MAART

Het is weer tijd voor een nieuw artikel. Dit keer ga ik jullie meenemen in de maand maart. In dit artikel verwerk ik alle leuke dingen die ik in deze maand ga doen. Morgen ben ik vrij dus dan ga ik heerlijk met Rosanne shoppen in Rotterdam. Ook ga ik nog een interview afleggen in het park van Rotterdam.. ik ben erg benieuwd hoe ik dat ga ervaren. Mijn eigen camera ben ik nog wel gewend maar wanneer iemand anders mij filmt voelt het toch altijd onwennig.

♦ Afspreken met Rosanne in Rotterdam
♦ Interview in Rotterdam met Kim en Amber, Tanne en Merle.
♦ Mijn twee broeken bij River Island ruilen voor twee andere broeken
♦ Mijn eerste Fishnet panty scoren
♦ Snuffelen bij de Lush, oeh bad party!
Nieuwe recepten opzoeken voor mijn Youtube kanaal (dit word een nieuw onderwerp op mijn Youtube kanaal, ik wil mensen ook inspireren met recepten)
♦ Nieuwe items reviewen op mijn blog
♦ Ik groei steeds meer op mijn Instagram door mijn nieuwe feed, ik heb in de maand maart een tweede account aangemaakt. Die heet Rachelkromdijkworld, hier plaats ik allemaal prive foto’s. De andere gebruik ik nu alleen nog maar voor beauty/producten.
♦ Uiteten met de zaak
♦ Mezelf helemaal volledig storten op Bodieboost
♦ Van 2/3 keer in de week sporten naar 3/4 keer in de week
♦ Vakantie uitzoeken voor deze zomer ”ik wil naar Italië en dan 2/3 hotels boeken in verschillende plaatsen. Weet jij een leuk hotel in Italie met een prachtige/leuke omgeving? Laat dat dan hieronder weten in de comments.
Hair Exentions opgestuurd gekregen van de webshop Zascha Extensions, ze zijn mega mooi en dik. Het is ook nog eens precies de juiste kleur. Ze zijn 100% human hair dus ik kan ze verven, krullen, stijlen etc. Hier ben ik echt helemaal happy mee!
Met Riverdale en The 100 begonnen, ik verheug me op alle komende afleveringen
♦ 22 maart ga ik een look maken en insturen voor de NYX Face Awards 
♦ Mijn schoonzus opmaken voor een bruiloft, altijd leuk om te doen.
♦ Heerlijk uiteten met Vera en Rosanne op 24 maart, gezellig!
♦ De volgende video’s opnemen: 30 facts about me, recepten, my first time tag, mijn strijd tegen onzekerheid, mijn irritaties in real life, oude favoriete uit mijn stash.

WAT VOOR LEUKE DINGEN GA JIJ ALLEMAAL IN DE MAAND MAART DOEN?

2 Reacties

  1. 11 maart 2017 / 15:41

    Mooie lijst! Ik vind het ook fijn om tijdens vakantie op verschillende plaatsen te verblijven. Je ziet dan meer van de streek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.