MY NEW COLOURPOP EYESHADOWS // + SWATCHES

MY NEW COLOURPOP EYESHADOWS // + SWATCHES
Het is weer tijd voor nieuwe Colourpop eyeshadows. Ik ben echt verliefd op de substantie, de kleuren en de combinaties. Het enige probleem is dat veel oogschaduws het niet overleven wanneer die naar Nederland/België worden gestuurd. De substantie is een beetje apart want wanneer het product gaat rollen, breekt het en word het een soort ‘klei’ bonkje. Je kan het weer aandrukken met een twee euro munt. Het is heel flexibel en makkelijk spul. 

Ben je benieuwd naar de swatches? Bekijk dan snel het hele artikel. Ik heb negen nieuwe kleuren erbij. Ze zijn stuk voor stuk echt prachtig. Steeds meer bloggers/youtubers worden fan van dit merk. Het is qua stukprijs niet prijzig maar de verzendkosten naar NL zijn hoog. Dit komt door de douanekosten erbij komen.

♥Als je de kleuren vanaf bovenaf ziet dan denk je misschien maar èèn woord: Fall/Herfst!  Ik vind het echt de perfecte herfsttinten. De donkere cranberry tinten gecombineerd met orange/koperm just love it. Ik heb een aantal matte en shimmer oogschaduws gekozen.

♥Hieronder zijn de swatches te zien van mijn nieuwste Colourpop oogschaduws. White Rabbit & Melrose vind ik echt helemaal awesome. Ik hou van orange tinten die geven mijn ogen een extra warmte. Far side vind ik ook een prachtige shimmer kleur. 
WAT IS JOUW FAVORIETE OOGSCHADUW VAN COLOURPOP?

9 Reacties

 1. 14 maart 2017 / 17:11

  Wat zijn ze mooi! Ik heb nog steeds geen Colourpop bestelling gedaan. Het houdt me ook tegen dat ze vaak niet heel aankomen.

 2. 14 maart 2017 / 17:36

  Oh wauw! White rabbit is inderdaad super mooi

 3. 14 maart 2017 / 18:29

  Ik houd van die roodtinten, melrose en white rabbit vind heel mooi!

 4. 15 maart 2017 / 09:06

  Oeeh, wauw, wat een mooie kleuren en oogschaduw zeg! Far Side, Head Rush en Moonwalk vind ik erg mooi!

  xx Alex

 5. 15 maart 2017 / 11:14

  In een woord: Wauw! Wat een mooie kleuren. Zelf heb ik nog nooit een bestelling geplaatst. Elke keer twijfel ik weer.. Ook om de zelfde reden als Griet Lucas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.