COLOURPOP EYESHADOW TUTORIAL // FULL FACE

COLOURPOP EYESHADOW TUTORIAL // FULL FACE

Het is weer tijd voor een nieuwe tutorial. Dit keer heb ik een mega smokey ooglook gemaakt met mijn nieuwe Colourpop oogschaduws. Benieuwd hoe ik deze look heb gemaakt? Bekijk dan snel de hele video en vergeet je niet gratis te abonneren. De ketting die ik draag is van My-jewellery, trui van een winkel uit Gorinchem (dit is een Italiaanse kledingwinkel), liquid lipstick ELLE van Limecrime. Alle informatie staat onder mijn video.

Share:

1 Reactie

  1. 20 maart 2017 / 16:35

    Ik kan hier dus vol bewondering en verwondering naar kijken! Ik ben oprecht dol op make up maar mijn oogschaduw komt er nooit zo uit te zien 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.