CANON G7x Mark II

CANON G7x Mark II

Een paar maanden geleden was het zover, ik ging eindelijk de  Canon G7x Mark 2  kopen. De review moest ook zo snel mogelijk online komen maar daar zijn aardig wat maanden overheen gegaan. Toch vond ik dat de review nog online moest komen en hier is die dan! Bekijk snel het complete artikel. 

KWALITEIT
De kwaliteit van deze camera is zeer goed. Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over deze camera. Mijn eerste vlog camera was een Nikon 1J1, daarna kocht ik de Olympus Pen EPL-7 deze zag er blog waardig uit maar filmde waardeloos wanneer het buiten schemer werd. De foto’s van de Olympus waren wel erg mooi moet ik zeggen. Ik heb daar ook een speciale lens voor gekocht. Deze lens was boven de €200,00 maar maakt echt geweldige foto’s. De Nikon 1j1 heb ik uiteindelijk verkocht. De Olympus heb ik wel gehouden vanwege die dure lens. De achtergrond is namelijk prachtig blur, hierdoor krijg je een prachtige foto.  Daarna kocht ik  de Canon G7x omdat ik ook wilde vloggen wanneer het schemer werd.

PRIJS
De prijs van deze camera is niet goedkoop. Voor €599,00 is deze camera voor jou. Klik hier om deze camera te bestellen.

EXTRA INFORMATIE
-Het kantelbare scherm is echt ideaal. Hierdoor kan je makkelijk een object fotograferen wanneer je vanuit een aparte hoek bezig bent. Ook kan je de perfecte selfie maken
-Het vloggen gaat ideaal
-14 bits Raw hierdoor krijg je een prachtige kleur diepte.
-Je kan de fotobeelden omzetten naar Jpg
-Compacte body
-Macro tot 5cm
-1 Inch beeldsensor
-Wifi je kan dus direct je beelden naar je telefoon/pc/laptop sturen
-NFC

CONCLUSIE
Ik vind het een geweldige camera, hij ligt lekker in de hand en hij maakt prachtige beelden. Ik hoef qua belichting of kleur niets meer aan te passen in Final Cut Pro. Hij filmt zoals het in real life is qua kleuren en belichting en dat maakt deze camera geweldig. Door deze camera kan ik mijn avondturen vastleggen van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat. Ik raad dus ook echt iedereen deze camera aan. Hij is lekker compact, filmt in hoge kwaliteit en de foto’s zijn qua kleur/ diepte en scherpte prachtig.  Bekijk mijn vlogs voor de film kwaliteit en mijn make-up selfie’s maak ik ook met deze camera. Die kan je bekijken bij mijn portfolio ”zie knop links bovenin mijn blog”.

19 Reacties

 1. 20 maart 2017 / 12:30

  Ik ben ook zó ontzettend blij met m’n Canon G7x Mark 2! Hij is niet meer weg te denken uit m’n dagelijks leven.

 2. 20 maart 2017 / 13:24

  Ik ben ook aan het sparen voor een nieuwe camera en deze staat ook hoog op mijn lijstje. Jammer dat hij zo duur is maar ja daar tegenover staat dan wel goede kwaliteit.

 3. 20 maart 2017 / 15:28

  Wat een fijne camera; ik ken zoveel mensen die ‘m hebben! Helaas film ik zelf niet en ben ik tevreden met mijn spiegelreflex voor fotografie!

 4. 20 maart 2017 / 17:11

  Het ziet er heel erg goed uit. Ook fijn zo een schermpje

 5. 20 maart 2017 / 17:23

  Ik vind deze camera zo fijn! Ik gebruik hem voor mijn weekvlogs.

 6. 20 maart 2017 / 18:33

  Ik kom inderdaad veel positiefs tegen over deze camera. Klinkt allemaal echt goed! Fijn dat hij jou ook zo goed bevalt. Ik film met mijn systeemcamera. Maar als ik zou vloggen dan zou ik deze camera ook wel willen haha. Maarja, of dat er nog van komt weet ik niet!

 7. 20 maart 2017 / 18:46

  Waaa Rachel, je blog <3 Zo tof! Ik vind de camera er ook super goed uitzien 🙂

 8. 20 maart 2017 / 19:03

  Oh wat ben ik blij dat ik dit lees!! Ik ben op zoek naar een camera om te vloggen. Welk bewerkings programma gebruik je om de vlogs te monteren? Kus. Beter zo trouwens m, je site. Toegankelijker!

 9. 20 maart 2017 / 19:09

  Wauw wat mooi! Ik maak geen video’s maar ik zit er soms weleens over na te denken. De camera lijkt me heel fijn en compact in tegenstelling tot mijn spiegelreflex haha.

 10. 20 maart 2017 / 19:09

  Ik vlog niet, maar als ik het zo hoor is het een ideale camera. Sowieso ben ik een Canon fan. En dat er wifi op zit is natuurlijk helemaal geniaal!! Dat mis ik wel bij mijn camera.

 11. 20 maart 2017 / 20:41

  Ik ben al jaren een Canon fan, nog nooit teleurgesteld in dit merk.

 12. 20 maart 2017 / 23:08

  Oh met WiFi lijkt me ideaal op een camera! Nou vlog ik niet dus zou ik dit niet zo snel aanschaffen maar het is wel een mooi ding!

 13. 21 maart 2017 / 09:45

  Hij lijkt me heel fijn! Hij is duur, maar hij zal het wel waard zijn =D

 14. 21 maart 2017 / 11:25

  Oh wat fijn zeg! Ik zou ook ooit nog eens een fijne camera kopen voor mijn blog (foto’s):-)

 15. 21 maart 2017 / 16:24

  Wat fijn dat je er zo enthousiast over bent! En je blog ziet er trouwens ook mooi uit, hou van dat simpele!

 16. 21 maart 2017 / 20:18

  Wat een prachtige camera zeg! Wel flinke euries, maar dan heb je ook wel wat. (btw, je blog ziet er echt heel mooi uit!)

 17. 21 maart 2017 / 20:30

  Hij lijkt me echt super!! Een goede camera is al het halve werk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.