MAC Legendary Lure eyeshadow review

Het is een een tijd geleden dat ik iets van MAC heb gekocht. Deze beauty had ik nog nieuw liggen.. shame one me.. uhgg.. Ik presenteer u de Legendary Lure! Alleen de naam is al krachtig, maar is de pigmentatie net zo sterk als de naam? 

KWALITEIT
De kwaliteit van deze oogschaduw is erg goed. Ik gebruik eigenlijk altijd wel een oogschaduw basis van MAC of van John van G. Wanneer ik die eerst aanbreng blijft deze oogschaduw de hele dag zitten. Deze oogschaduw heeft geen fall out, dus je kan met een gerust hart eerst je gezicht onder de foundation smeren. Wat klinkt dat weer heerlijk subtiel.

KLEUR
Is het een kameleon kleur? Geen idee maar hij is wel zeer bijzonder. Toen ik de oogschaduw testte in de MAC hoek bij de Douglas vond ik de kleur heel anders ogen dan toen ik de oogschaduw bij de kassa bekeek. Toch was ik niet teleurgesteld. Ik hou van de aparte glans die erin verwerkt is. Er zitten paars/roze glinsters in (deze zijn heel subtiel verwerkt) met een prachtige groene glans. In een ander licht lijkt die meer grijs/zwart met een lichte shimmer.

PIGMENTATIE
Zoals jullie kunnen zien is de pigmentatie helemaal niet slecht. Mac oogschaduws zijn helaas zeer prijzig. Ik ben benieuwd wat jullie van deze kleur vinden. Laat dat even hieronder in de comments weten.

PRIJS
€18,40

CONCLUSIE
Heb je geld teveel? Vind je het merk geweldig? Heb je een groot salaris? Wil je de MAC lijn compleet hebben? Ga er dan voor want deze oogschaduw vind ik het einde. De kwaliteit is super, de glans die erin verwerkt is vind ik geweldig. Ik heb een flinke make-up stash tot nu toe maar geen een kleur lijkt op deze oogschaduw.

Share:

12 Reacties

 1. 24 maart 2017 / 18:22

  Ik vind het een prachtige kleur! Het is alleen een kleur die ik zelf niet veel zou dragen. Sowieso koop ik eigenlijk nooit meer mono oogschaduwkleuren. We worden tegenwoordig zo enorm verwend met mooie paletten.

 2. 24 maart 2017 / 23:33

  Oh wauw wat een mooie en bijzondere kleur!

 3. 25 maart 2017 / 08:19

  Mooi kleurtje en ik zou hem niet eens aanraken door het mooie patroon er in haha.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   25 maart 2017 / 16:29

   Daarom heeft deze oogschaduw wat langer nieuw gelegen in mijn ladekast haha..

 4. 25 maart 2017 / 18:27

  Inderdaad wat prijzig MAAR dat mag best voor een goede kwaliteit oogschaduw die ook nog eens een unieke kleur heeft, toch? 🙂

 5. 25 maart 2017 / 18:55

  Mooie oogschaduw! Zoiets zou ik voor de winter mooi vinden. Bedankt voor het delen. Ik kende het merk namelijk nog niet!

 6. 25 maart 2017 / 21:01

  Wat een prachtige gepigmenteerde kleur! Ik durf het nooit zo goed aan maar wauw jij kan zoveel kleuren hebben.

 7. 26 maart 2017 / 09:43

  Heel mooi kleurtje en ook waanzinnig mooi vormgegeven. Het is bijna kunst. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.