Happy Thoughts #8

Eventjes stil staan bij de dingen die mij gelukkig maken…dat is erg belangrijk. Kleine dingen, grote dingen.. zolang ik er maar vrolijk van wordt. Ik wil graag mijn happy list met jullie delen. Vandaag schijnt de zon, het is warm en vanavond ga ik een stuk lopen met een vriendinnetje. Even lekker de frisse lucht inademen en genieten. Zaterdag ben ik met mijn vriend naar Kong Island geweest, helaas vond ik hem niet mega goed. De 3D beelden waren wel mooi en goed moet ik zeggen. Hoe was jullie weekend? Laat dat eventjes in de comments weten. 

♦Wanneer de zon begint te schijnen ♦ Wanneer je vriend lieve appjes uit het niets naar je stuurt ♦ Een doos vol met Art Deco producten ontvangen van mijn pr bureau♦ Prachtige extensions van Zascha ontvangen ♦Mijn nagels weer beginnen te groeien! ♦Wanneer je prachtige lashes hebt ontdekt op Ebay, super low budget ♦Ik kan enorm blij worden van Instagram, ik heb mijn Snapchat verwijderd en nu deel ik dus mijn verhaal op Instagram ♦ Een vakantie boeken naar Italië, wij gaan kamperen! ♦ Een heerlijk groot/mooi luchtbed gekocht bij de Action voor €39,95 ”met een opstaande rand, hoe lekker?” ♦ Wanneer je weer in de zon kan zitten zonder jas ♦ Blij met zulke lieve vriendinnen ♦ Mijn lush shampoo is zo lekker! ♦ Netflix, Netflix en nog eens Netflix ♦ Een nieuwe serie ontdekt: Shadow Hunters, oeh oeh! ♦ Het duurde eventjes maar ik was begonnen met de serie The 100 en ik wilde die graag met mijn vriend samen kijken, het duurde eventjes maar n! Nu kijken we lekker samen naar The 100, echt een spannende serie! ♦ Spelen met make-up ♦ Mijn eerste Nyx Face Awards look ingestuurd ♦ Lekker schminken en knallen met kleuren, love it! ♦ Kip cordenblue eten, jam! ♦ Een boek lezen in de zon uit de wind ” het was gewoon erg warm, korte short aan en bakken maar ” ♦ Gestopt met de pil en ik voel mezelf al een stuk beter! Natuurlijk er gaan weken/maanden overheen maar ik voel mezelf niet meer zo opgezet, bol en chagrijnig  ♦ de Lady Cup besteld, alles voor een beter milieu right? Ik koos voor de kleur fel roze, how cute ugum? ♦ Wanneer je twee nichtjes hebt die gek zijn op make-up en parfum ♦ The Vampire Diaries komt er bijna aan, het laatste seizoen aahh!!  ♦ Een nieuwe blog lay-out ♦ Van blogger naar WordPress gegaan en eindelijk kunnen mensen weer reageren op mijn artikelen! ♦ Op naar de 7.500 abonnees ♦ Bijna naar de Dutch Youtube Gatering in Utrecht met Rosanne, Glenn en Paula, zin in! ♦ Fitnessen gaat steeds beter ♦ Mijn ademhaling onder controle krijgen bij het hardlopen. ♦ Afspraken plannen met Rosanne ♦ Geen wolk aan de lucht ♦ Ik vind mijn volgers a-ma-zing!

Share:

11 Reacties

 1. 27 maart 2017 / 15:15

  Leuk en vrolijk lijstje! Je inzending voor NYX is echt heel tof.

 2. 27 maart 2017 / 17:06

  Leuk lijstje! Dit weer maakt mij altijd ultiem vrolijk. Samen met de bijbehorende dingen: terrasjes, jonge dieren, bloesem, krokussen, heerlijk!

 3. 27 maart 2017 / 21:26

  Wat een fijn lijstje! Mooie foto ook erg boven, vette look heb je gemaakt. Ik word van heel veel dingen die jij samenvat ook vrolijk.

 4. 27 maart 2017 / 22:23

  Wat een prachtige foto girl! En een fijn lijstje natuurlijk! Ik ben zooooo blij dat de zon weer schijnt! Xoxo

 5. 28 maart 2017 / 10:05

  Echt en heel fijn lijstje! Wij gaan dit jaar ook weer naar Italie, maar dan als huwelijksreis. Z’n prachtig land 🙂 Ik wordt zelf ook ontzettend blij van de zon ^^

 6. Amber
  28 maart 2017 / 15:11

  Wat leuk dat je gaat kamperen samen met je vriend! Waar ga je heen in Italië? Ik ga ook:)

 7. 28 maart 2017 / 20:50

  Wat mij vrolijk maakt is dat ik je weer zie deze week <3!!!

 8. 31 maart 2017 / 19:46

  Leuke lijst! We moeten vaker stilstaan met de kleine dingen in het leven die al voor gelukkige momenten zorgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.