WAT BETEKENT GELUK?

WAT BETEKENT GELUK?Tegenwoordig zijn wij met van alles bezig. Vooral wij vloggers/bloggers willen van alles op de hoogte blijven. Dat betekent dus de hele dag op je telefoon kijken, bereikbaar zijn, inspiratie opdoen etc. In dit artikel wil ik het hebben over geluk. Wat betekent geluk? Wanneer ben je gelukkig?  

Ik ga weer eventjes in het verleden spitten. Vroegah, toen ik nog klein was genoot ik van alle kleine dingen. Wanneer ik mee mocht op de fiets van mijn vader, op die o zo lekkere stang waar je een stalen bips van kreeg. Maar wat genoot ik toen al van de natuur en de dingen om mij heen. Ik was het type kind dat alle kleine dingen waardeerde, de dieren die door het weiland heen rende, de roze kauwgom lolly’s die ik van mijn oppas kreeg, stiekem een lepel chocoladepasta ”guilty!”, een aai over mijn bol, wanneer er een nieuwe fiets met slingers en ballonnen op mij stond te wachten, wanneer ik met mijn ouders een Disney film ging kijken vanaf de bank, de eerste keer naar de bioscoop ‘‘the lion king” en zo kan ik nog heel veel dingen opnoemen.  Ik was vroeger nogal lomp, heel erg lomp.. het gaat de laatste jaren wel wat beter maar vroeger liet ik vaak een pak melk over de tafel vallen, of mijn broek was weer kapot gegaan met skeeleren..misschien was de combinatie sportief, druk, lomp en avontuurlijk niet zo’n hele goede combinatie.

Maar..nu ben ik 24 jaar en wat maakt mij op dit moment gelukkig? De familieband die ik thuis heb. Een lieve vriend waar ik al ruim 3,5 jaar een relatie mee heb. De vriendinnen die ik op dit moment heb en waar ik altijd mijn hart bij kan luchten. Een prachtige ”uit de hand gelopen” hobby. Trouwe volgers, leuke samenwerkingen, ik heb een fijn thuis ” home sweet home ”. Ik kan op dit moment dus gerust zeggen dat ik gelukkig ben. Ik heb flinke dromen, ik wil bijvoorbeeld echt mensen inspireren met mijn video’s/artikelen. Een statement maken op sommige gebieden en vooral veel reizen, ik wil zoveel mogelijk van de wereld zien. Dromen zijn erg belangrijk want daardoor heb je een doel voor ogen, je wilt doorgaan tot je dromen werkelijkheid worden. Ik heb op dit moment alles wat mijn hartje begeert.. hoe goed klinkt dat?

Soms is het ook goed om alle social media aan de kant te schuiven en gewoon even ”me time” in te plannen. Ik heb bijvoorbeeld Snapchat, Twitter en LinkedIn verwijderd. Dit scheelt mij weer een aantal minuten per dag! Ook heb ik gisteren mijn Apple Watch ”roze ja ja very cute” binnen gekregen. De bulk weken van Bol.com gingen van start en dit scheelde mij weer een aantal tientjes. Ik hoef dan met sporten/rolschaatsen/hardlopen geen mobiel meer mee te nemen. Hoe lekker is dat? Ik heb een Iphone 6S Plus en die is gewoon te groot voor de meeste zakken en ja, ik heb het ook in zo’n arm ding geprobeerd maar daar werd die super vochtig in en dat klittenband op je bovenarm zit vreselijk. Dus binnenkort komt er een video+ artikel online over mijn nieuwe Apple Watch 38mm 1 series roze.

Helaas verliep de koppeling met mijn Iphone vreselijk.. het koppelen werkte niet omdat er een update uitgevoerd moest worden. Toen ik de update startte liep mijn Iphone vast, er kwamen rare lijntjes door het beeld heen en ik kon maar 1 ding bedenken, mijn Iphone crasht! Ik dacht ik wacht het nog eventjes een kwartier af of de balk verder gaat maar hij bleef op precies hetzelfde stuk stil staan. Ik kreeg mijn Iphone ook niet meer uit dus ik drukte de Home knop in en de sluimer knop. Uiteindelijk moest ik op mijn werk Itunes installeren en toen begon het drama.. opeens ging mijn telefoon naar fabrieksinstellingen en momenteel ben ik dus alles kwijt! Ik had met mijn domme hoofd geen backup gemaakt dus ik kan vanavond alle apps weer opnieuw gaan installeren. Ook zijn al mijn foto’s en video’s weg.. allemaal door een domme update en omdat ik mijn nieuwe apple watch wilde koppelen. Nu wilde ik dus uiteindelijk mijn Apple Watch gaan koppelen maar toen was opeens de batterij weer leeg.. goed bezig Rachèl.. het gaat echt soepel.

Korte update: Ik zie vanavond mijn vriend, morgen ga ik met Rosanne naar Vera in Breda ”Netflix, Pizza” , vrijdag eventjes sporten na het eten en dan heerlijk Netflix aangooien. Zaterdag ben ik vrij dus dat betekent uitslapen, product foto’s maken, video’s opnemen en inplannen maar.

9 Reacties

 1. 29 maart 2017 / 16:44

  Goed om hier even bij stil te staan! Ik zit eigenlijk ook veel teveel op mijn telefoon. Het is beter om te genieten van het moment zelf.

 2. 29 maart 2017 / 17:13

  Ik zit ook nog teveel op mijn telefoon en dat merkte ik ook eigenlijk wel toen ik in disney was. Het was bijna belanrijker om foto’s te maken.

 3. 29 maart 2017 / 17:46

  Wat goed om even bij je geluksmomenten stil te staan! En gaaf dat je een Apple Watch hebt. Mijn geluksmoment van vandaag was dat ik een 7,1 had gehaald op een SE van aardrijkskunde, yay! X

 4. 29 maart 2017 / 20:38

  Opletten dat je niet wordt overgenomen door social media is een goeie 🙂 Goed om eens bij alle mooie dingen in het leven stil te staan! En ik zou waarschijnlijk ook zo strugglen als ik een watch aan telefoon moest koppelen xD

 5. 30 maart 2017 / 10:14

  Wat fijn dat je alles hebt wat je hartje begeerd en zo hoort het, leuk om over je te lezen. Mooi dingen in het leven moeten wij zeker koesteren.

 6. 30 maart 2017 / 16:26

  Goed dat je twitter hebt weggedaan. Eigenlijk vind ik twitter helemaal niet leuk!

 7. 31 maart 2017 / 17:31

  Goed artikel. Geluk is een veelomvattend term. De een is gelukkig met een goede carriere en de andere met zijn kind. Ik vind zelf familiebanden heel erg belangrijk en ook mijn vrienden zijn erg belangrijk. Daarna maakt bloggen me gelukkig en de leuke samenwerkingen ;).

 8. 31 maart 2017 / 18:44

  Ik zit eigenlijk ook veeel te veel op mijn telefoon, maar ook achter mijn laptop. Ben iemand die juist energie krijgt en gelukkig word van de deur uitgaan, maar ik doe het véél te weinig, zo zonde! Mooi artikel!

 9. 31 maart 2017 / 20:10

  De kleine dingetjes zijn vaak hartstikke mooi en bijzonder! Dat ervaar ik nu ook, heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.