Milani Bella Navy


Het is weer eens tijd voor een beauty review. Dit keer ga ik jullie mijn nieuwe Milani oogschaduw showen. Bella Navy zegt misschien qua naam al genoeg. Het is een prachtige blauwe kleur en ik ben erg blij met deze oogschaduw. Waarom? Dat ga ik jullie in dit artikel vertellen. 

WAAR GEKOCHT?
Mijn Milani producten koop ik altijd op TheMakeupspot.nl hier heb je een breed assortiment. Klik hier als je naar de website wilt gaan.

PRIJS
€9,95

KWALITEIT 
De kwaliteit van deze oogschaduw is fenomenaal
Hij kruimelt niet
De structuur is erg prettig
Je hebt keuze uit heel veel verschillende kleuren
Blijft de hele dag sprankelen
De structuur is zacht
Makkelijk te blenden
Droog als vochtig aanbrengen

SWATCHES

EXTRA INFORMATIE
Het oogschaduw doosje ziet er fantastische uit. Ik heb veel mono oogschaduws uit hun originele verpakking gehaald en in een z-palette gedaan maar niet de Milani oogschaduws. Er staan nu vijf doosjes achter elkaar in mijn Alex Drawer Lade van de Ikea en dat ziet er geweldig uit. // 1.4 gram // wanneer je deze oogschaduw aanbrengt met een vochtig kwastje is de kleur nog intenser dan hierboven.

CONCLUSIE
Ik ben fan van dit merk, deze oogschaduws zijn echt fantastisch dus daar ga ik er meer van scoren. In de toekomst komen er nog veel meer Milani producten bij.


WAT VI NDEN JULLIE VAN DIT MERK? 

Share:

15 Reacties

 1. 1 april 2017 / 13:50

  Wauw wat een prachtige kleur!
  Ben benieuwd welke look je met deze oogschaduw gaat maken.
  Zeker niet duur voor zo’n prachtige oogschaduw.

 2. Soraya
  1 april 2017 / 14:20

  Ik heb 3 blushes van Milani en vind ze erg mooi. Verder heb ik ook een oogschaduwpalette en highlighter. Alleen de highlighter vond ik iets te subtiel. De lipsticks vind ik ook heel fijn en de liquid lipsticks blijven lang zitten.
  Ik vind Milani echt een mooi en niet duur merk!

 3. 1 april 2017 / 14:59

  Wauw, mooie kleur! Hele goede pigmentatie.

 4. 1 april 2017 / 15:26

  Oooh, wauw die kleur is zo intens en prachtig <3

 5. 2 april 2017 / 01:11

  Deze ziet er goed uit! Wat heb je mooie foto’s gemaakt Rachel! Veel liefs <3 Xx

 6. jeffrey
  2 april 2017 / 20:05

  Wow,prachtige kleur Rachel.

 7. 3 april 2017 / 00:28

  Prachtige kleur! Maar ik draag meestal geen donkere kleuren.

 8. 5 april 2017 / 15:03

  Wat een plaatje zeg! Ik vind de lipsticks van dit merk ook geweldig.

 9. 6 april 2017 / 09:52

  Not sure if I get what you say due to the language but I liek your pictures and the blog anyhow 🙂 Hugs //Sofia ( http://sofiacm.com )

 10. 19 april 2017 / 15:59

  Die verpakking alleen al, wauw! Ziet er super luxe uit! Mooie kleur oogschaduw!
  Liefs,
  Elles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.