Art Deco New products

Art Deco New products

De nieuwe lijn van Art Deco is een feit! Deze lijn trok direct mijn aandacht, ik zag al wat afbeeldingen voorbij komen en ik was gelijk verliefd. Make-up blijft iets magisch. Art Deco verrast mij iedere keer weer. Bekijk snel alle producten hieronder. 

BRONZERS/BLUSHES 
Deze producten nemen je mee naar een paradijselijk eiland. De bronzers en blushes zijn perfect voor de lente/zomer. Wanneer je zo wit bent als je gemiddelde Nederlander kan je natuurlijk ook deze producten gebruiken. Het patroon van de blush en de bronzer vind ik echt schitterend! Sowieso zijn deze kleuren helemaal mijn ding. De bronzer gebruik ik momenteel iedere ochtend. Ik shape hiermee mijn gezicht waardoor het lijkt alsof ik op vakantie ben geweest. Bij de bronzer zit ook nog eens een spiegel, ideaal om ondertussen je make-up bij te werken.

PRIJS
€24,95 //Blush & Bronzer

LIPSTICK
De lipstick lijkt heel apart maar hij is echt prachtig! De donkere kleur is helemaal niet zo donker op de lippen. Je creëert hierdoor een prachtig ombre effect. Binnenkort komt er een video online waarin ik de producten gebruik voor een tutorial. Hou mijn Youtube kanaal dus in de gaten. Nog niet geabonneerd? Klik dan snel hier. Ik heb een jaar geleden nog in de Cosmogirl gestaan met zo’n lip combinatie. Toen was de ombre lip helemaal in! Stiekem is dit wel ideaal want je hoeft geen donker randje aan te brengen rondom je lippen.

PRIJS
€14,95

CUSHION BLUSHER
Wat een bijzonder product is dit zeg, ik wist eventjes niet wat ik zag. Het is best wel een flinke tube met een groot kussen. Hij voelt enorm zacht! Ik heb nog nooit vloeibare blush gebruikt, dus dit was echt nieuw voor mij. Ik moest aardig knijpen in de tube voordat je de rondjes zag verschijnen. Je kan het met een deppende beweging opbrengen en dan verschijnt er een prachtige kleur op je wangen. Dit product is zeer gepigmenteerd dus je hebt niet veel nodig. Veel producten die vloeibaar zijn kan je lastig verdelen op de huid maar dat is bij dit product niet het geval. Je hebt verschillende soorten kleuren: abrikoos, brons en roze. Voor ieder wat wils dus!

PRIJS
€22,95

OOGSCHADUW STICKS
Wat zijn dit toch fijne producten zeg. Ze zijn te gebruiken op het oog, niet alleen puur als oogschaduw maar ook als eyeliner. Nu ben ik best wel goed in het aanbrengen van make-up maar eyeliner in de vorm van een potlood vind ik echt mega lastig. De kleuren zijn niet mega intens maar deze kleuren passen wel erg goed bij mijn kleur ogen ”groen”. Qua product zit er best wel veel in, draaien maar!

PRIJS
€11,95

CONCLUSIE 
Ik ben zeer tevreden over deze producten. Ze zijn gepigmenteerd, voelen fijn aan op de huid en zien er ook nog eens prachtig uit!

BESTELLEN/VERKRIJGBAARHEID
Deze prachtige zomer collectie is vanaf half april verkrijgbaar bij Topshelf (Nijmegen, Arnhem en Groningen). Of bestel deze producten op de Douglas of online bij de Topshelf.

Share:

21 Reacties

 1. 7 april 2017 / 23:20

  wauw wat een prachtige producten. En wat een gekke lipstick inderdaad, daar ben ik echt benieuwd naar. Maar oh die blush.. Amazing.. Ziet er zo mooi uit!

 2. 8 april 2017 / 09:26

  Wauw die blush is echt mijn favoriet, wat een mooi printje! Hele mooie collectie!

 3. jeffrey
  8 april 2017 / 18:44

  Mooie kleur lipstick,ook de andere producten zijn prachtig.

 4. 8 april 2017 / 20:03

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! De producten zien er ook wel heul mooi uit ♡

 5. 9 april 2017 / 10:00

  Wat een mooie collectie zeg! Die oogschaduw sticks wil ik nog eens gaan proberen, ze zien er erg goed uit!

 6. 9 april 2017 / 19:30

  Echt wat een prachtige producten! Je foto’s zijn trouwens ook erg mooi!

 7. 9 april 2017 / 20:32

  Ohh, wat een super mooie producten! HEBBEN hihi!

  Liefs,
  Dascha

 8. 9 april 2017 / 22:52

  Wauw zeg! De blush is prachtig en ook de lipstick lijkt me heel tof! Mooie foto’s heb je ook gemaakt 🙂

 9. 10 april 2017 / 10:21

  De lipstick ziet er heel bijzonder uit! Ik ben nu wel benieuwd hoe deze op je lippen staan :). Verder ziet de blush er ook fantastisch uit. Echt een leuke zomercollectie!

 10. 11 april 2017 / 16:20

  Wauw de blush ziet er wel erg mooi uit! Toffe producten!

 11. 11 april 2017 / 22:31

  Wauw wauw! Wat een prachtige producten! En heerlijke foto’s! Xx

 12. 18 april 2017 / 19:48

  OMG, wat een toffe producten. Zitten wel echt een paar tussen die je niet zo snel zou zien. Zoals de lipstick en de cushion blush, super tof!
  Liefs,
  Elles

 13. 13 mei 2017 / 21:38

  Hi hi! Thank you for shaing your impression! Very intersting to read, and helpful, too. Have a nice evening and best wishes from lana südtirol ! Nora 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.