Nabla Cosmetics Mono Eyeshadow review

Nabla Cosmetics Mono Eyeshadow review

In dit artikel ga ik jullie meer vertellen over Nabla Cosmetics. Dit merk is sinds een paar maanden te koop bij de Boozyshop. Sindsdien heb ik al twee flinke orders geplaatst. Eerst was ik helemaal Makeupgeek fan maar sinds ik Nabla cosmetics heb ontdekt ben ik om. Makeupgeek heeft zeer gepigmenteerde oogschaduws maar de meeste kleuren heb ik nu wel in mijn make-up stash. Nabla Cosmetics word nu ook in Nederland verkocht en dan gaat het bestellen natuurlijk nog makkelijker. 

OOGSCHADUWS
Niet alle kleuren zijn mega sterk gepigmenteerd maar toch wilde ik jullie deze prachtige shimmer oogschaduws laten zien.
Ik vind matte oogschaduws schitterend maar als je er een lichte shimmer overheen aanbrengt maakt het de look echt af!

KWALITEIT
Ze kruimelen niet, dit is echt super! Ik begin namelijk altijd met mijn gezicht en ik doe als laatst mijn oogschaduw/mascara/eyeliner aanbrengen.

PRIJS
€6,50-€9,90

KLEUREN
Lilac Wonder
Daphne N
Juno Moon
Selfish
Pegasus
Madrepela

 


BESTELLEN NL
Klik hier

ORDER NABLA COSMETICS
Click here

CONCLUSIE
De oogschaduws zijn zeer prettig in gebruik. Sommige kleuren hebben een speciale glans die de oogschaduws nog intenser maken. Ik vind de prijs van de oogschaduws prima. Ze zijn niet te duur en vallen dus in de low-budget categorie ” dit is per persoon verschillend natuurlijk” . Natuurlijk het is een mono oogschaduw maar wel een mono oogschaduw van een prachtig merk. Je hebt gigantisch veel verschillende soorten kleuren en dat maakt dit merk zo bijzonder. In de toekomst ga ik sowieso meer van dit merk aanschaffen. Ik volg ook de instagram pagina van Nabla en zo word ik goed op de hoogte gehouden van de nieuwste producten/swatches.

Share:

23 Reacties

 1. 15 april 2017 / 17:35

  Ik vind Nabla ook heel mooi heb er een paar creme oogschaduws van. Wil ook nog graag de lipstick en de blush gaan uitproberen.

 2. 15 april 2017 / 18:34

  Ik zag ze idd bij Anna Gerrie laatst en ik vind ze prachtig. Ik ga ze gewoon proberen binnenkort 😉

 3. 15 april 2017 / 19:31

  Wauw, wat een mooie kleuren en het pigment ziet er heel mooi uit!

 4. 15 april 2017 / 19:49

  Wat een toffe kleuren! Ze zien er goed uit. Je foto’s zijn ook erg mooi Rachel

 5. 15 april 2017 / 20:08

  Waauw ze zijn zo mooi! Vooral Juno Moon is zo tof 🙂

 6. 15 april 2017 / 23:02

  Oh wauw wat een prachtige kleuren! Heb nog nooit van het merk gehoord eigenlijk.

 7. 16 april 2017 / 12:13

  Mooi pigment, echt fijne mono’s lijken me dat! De swatches zien er ook goed uit 🙂

 8. jeffrey
  16 april 2017 / 19:35

  Prachtige kleurtjes Rachel.

 9. 16 april 2017 / 23:39

  Wat een prachtige kleuren allemaal! De swatches zijn ook mooi!

 10. 17 april 2017 / 10:17

  toffe kleuren! ik wil nabla ook in mijn z palette, ik ga binnenkort eens kijken voor de kleuren

 11. 17 april 2017 / 19:02

  Ooohh wat mooi! Prachtige foto’s ook!

 12. 18 april 2017 / 15:47

  Dat merk ken ik nog helemaal niet, leuk om weer wat te ontdekken. De kleuren zijn prachtig en zullen je ook mooi staan. Ik ben meer een mat-meisje 🙂 Liefs, Josine

 13. 18 april 2017 / 17:22

  Wat een prachtige review en mooie kleuren! Ze hebben ook super fijne glans zeg!

 14. 18 april 2017 / 17:23

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik ben benieuwd naar wat je van deze oogschaduws vind in vergelijking met Make-up Geek? Vind je de kwaliteit net zo goed of toch minder, aangezien je aangeeft dat de kleuren niet even sterk gepigmenteerd zijn? Ik lees namelijk niet terug dat je ze beter of slechter vindt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.