Refurbished Apple iPhone 6

Refurbished Apple iPhone 6

Ik ben echt een Apple fan. Eerst wilde ik er niets van weten, dit was in de tijd toen ik nog een Samsung had. Toen mijn Samsung raar ging doen wilde ik toch voor een iPhone gaan. Ja het is eventjes een uitgave maar dat is iedere telefoon tegenwoordig wel. Wij jongeren zijn veeleisend, er moet natuurlijk van alles opzitten plus je moet er ook prachtige foto’s mee kunnen maken. iPhone heeft een strak design en daar ben ik verliefd op geworden. De apparaten die ik nu van Apple heb worden niet traag en doen het geweldig. Ik hoor heel veel mensen praten over de iPhone 6 en dit vind ik ook een zeer fijne telefoon. Ik heb momenteel de iPhone 6S PLUS maar over een aantal maanden moet ik opzoek naar een nieuw exemplaar. Misschien ga ik wel voor de normale iPhone 6. Ik vind de plus soms net wat te groot. Netflix kijken op mijn iPhone is top want het scherm is lekker groot maar even snel een WhatsApp sturen of bellen is vaak onhandig. Des te groter des te beter? Ik denk dat de normale iPhone 6 net wat fijner is qua grootte.

Momenteel zit ik op een website te surfen naar een refurbished iPhone 6 die mega goedkoop is. Op deze website kun je zelfs 60% goedkoper een iPhone scoren.

Voordelen: 

Hoogste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Goed voor het milieu
24 maanden garantie, 14 dagen retourrecht
Zeer goede klantenservice
Aantal reviews 1500+ en klanten geven de webshop een cijfer van 9,1/10

Hoe werkt het? 

Deze webshop verkoopt Apple apparaten die teruggestuurd zijn om een mankement of technisch probleem. Het probleem wordt opgelost en alle toestellen worden weer helemaal compleet nagelopen en schoongemaakt. Deze producten worden dan weer doorverkocht maar voor een veel goedkopere prijs. Ook verzekeraars sturen Apple producten op naar deze website. Ze zijn dus zo goed als nieuw! Dit vind ik wel super want ik wil zoveel mogelijk voor het milieu doen. Je koopt dus een apparaat dat helemaal gecontroleerd is en je hebt ook nog eens twee jaar garantie, hoe fijn is dat? Ik ben in ieder geval een groot voorstander. Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jullie ervan vinden? Ik koop niet iets met krassen.. want daar irriteer ik mezelf aan, maar wanneer ik niets opmerk dan vind ik het geen probleem om een ”tweedehands” product te kopen. Plus je bent met een abonnement mega veel geld kwijt. Je moet vaak voor de nieuwste iPhone €200,00 aanbetalen ”bij de deur of in de winkel” en dan ook nog eens rond de €40-60 euro per maand betalen. Dit is een mega grote kostensom en dat kan nu dus veel goedkoper.

Extra informatie

Neem eens een kijkje op de website van Forza Refurbished.
Benieuwd naar de iPhone 6 pagina? klik dan hier.

Wie van jullie is ook zo’n Apple fan? Plus wat heb jij al allemaal van Apple? 
Ik heb dus een iMac, Macbook, iPhone 6S Plus, Apple watch en een iPod nog van vroeger.

Share:

7 Reacties

 1. 21 april 2017 / 19:01

  Ik heb altijd al een iphone gehad en vind het nog steeds fijn, alleen ik heb het met mijn abbonement dus ik betaal het gewoon per maand eigenlijk

 2. 21 april 2017 / 21:28

  Ik vond Iphone mensen stiekem niet goed bij hun hoofd. Bijna €1000 uitgeven aan een gsm? Serieus? En toen kocht ik zelf een Iphone6SPlus. Haha :p Ik vind het wel heel goeie kwaliteit telefoons. Ben er heel blij mee. Ik heb hem nu bijna een jaar en ik merk nog niets van achteruitgang ofzo. Mag ook wel voor dat bedrag hé :p Ik zou ooit nog wel graag een macbook kopen. Maar dat zal niet voor direct zijn.

 3. 22 april 2017 / 09:32

  Zelf heb ik alleen een iPad, een iPhone zou ik zelf niet zo snel kopen, want ik kan er niet zo goed mee overweg. Wel zou ik heel graag een IMac of een Macbook willen 🙂

 4. 23 april 2017 / 00:52

  Ik heb precies hetzelfde! Eerst had ik ook een Android telefoon en geloofde ik niet dat Apple chiller zou zijn… Toen nam ik een iPhone 4 en sindsdien alleen nog maar een iPhone gehad. Waar een Android telefoon voor mijn gevoel binnen een jaar slomer wordt en gaat vervelen, heb ik dat met een iPhone pas na ruim 2,5 jaar. Ik heb nu een 5C refurb, hij is nu 3 jaar oud en ik heb hem 2,5 jaar. Begin nu wel te merken dat ie langerzamer over dingen doet, dan de 6 van mn vriend en hij is maar 16GB, toch echt te weinig geheugen. Op dat geheugen na, werkt ie gewoon nog helemaal prima. Ik wil graag een 6S, zit nog te twijfelen of ik weer een refurb neem of nieuw. Owja ik heb nu ook een Macbook Pro tweedehands… Hij komt uit 2014, model van 2012. Werkt gewoon zoveel sneller dan de windows laptop die ik hiervoor had van 3 jaar oud..

 5. 23 april 2017 / 13:42

  Ik heb dus nog nooit een iPhone gehad, maar ik ben toch eens benieuwd waarom zo veel mensen fan zijn, hihi!

 6. 24 april 2017 / 21:30

  Aah ik ben ook helemaal om wat betreft iPhones en iPads (laptops nog niet, maar wie weet haha). Goeie tip dit! Xx

 7. 2 mei 2017 / 20:26

  Ik heb jaren een iPhone gehad, tot mijn vriend me zo ver kreeg een Samsung te proberen. Met een mooie aanbieding, waarbij ik meteen een tablet erbij kreeg dacht ik ‘ach, waarom niet’. Ik heb er spijt van en de volgende telefoon wordt zeker weer een iPhone!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.