iXXXi Review – t’Juffie Giessenburg

iXXXi Review – t’Juffie Giessenburg

Wat ben ik blij dat ik dit merk ontdekt heb. De ringen van iXXXi zijn werkelijk schitterend. In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwste ringen zien. Ik ging vorige week langs bij t’ Juffie in Giessenburg waar ze iXXXi verkopen. Toen alle dozen tevoorschijn kwamen dacht ik.. hoe moet ik  hier ooit een keuze in gaan maken? Alles is zo mooi en leuk.. toch heb ik een keuze gemaakt, benieuwd welke het zijn geworden? Bekijk dan snel de rest van het artikel.

iXXXi opberg accessoires:  
De kleinste box is €9,95 en de grote box is €12,50

Zo blijven je ringen netjes, ideaal toch? Ik vind dit opbergsysteem erg handig. Ik zet deze box altijd terug in mijn kast naast mijn kleding. Hij neemt ook niet veel ruimte in beslag.

Je hebt verschillende soorten millimeters qua ringen. 
De eerste drie van links zijn 2 mm, de grotere zijn 4 mm en helemaal rechts is de ring waar je alle iXXXi ringen moet opschuiven. De twee roze varianten zijn van de nieuwe collectie, hoe mooi?! zucht.. je hebt ze niet alleen in het roze! Je hebt allerlei soorten kleuren: zwart, blauw, groen, rood, goud, wit etc. 

Nu komt het leukste gedeelte, samenstellen! Omdat je veel verschillende iXXX ringen hebt kan je eindeloos combineren. De iXXXi ring waar ik alles op moet schuiven is 10mm maar je hebt ze ook groter of kleiner. Wanneer je voor een grotere ring kiest kan je dus meer ringen erop kwijt. Op de afbeelding hierboven zie je dat ik drie ringen heb gebruikt. De standaard 2mm, dan de grote roze steen van 4mm en als laatst het kleine blingbling steentje van 2mm. Je hebt in ieder geval genoeg keuze in deze iXXXi winkel in Giessenburg.

Extra informatie + prijzen
Hierboven kan je nog een combinatie zien. Het is druk maar dit is dus ook mogelijk! Oh wat ben ik toch verliefd op mijn iXXXi ring. Het blijft zo leuk om combinaties te maken. Ik ben stiekem alweer aan het kijken voor andere ringen. Het is bijvoorbeeld ook een leuk verjaardagscadeau, ze zijn namelijk tussen de €10,00-19,95


Elastiekjes 
Je hebt dit soort elastieken nodig zodat je ringen niet gaan draaien. Mijn ringen met de steentjes blijven hierdoor goed op hun plek zitten. Het elastiekje moet je over de standaard (10mm) ring schuiven. Ik doe bijvoorbeeld eerst een 2mm erop, dan de grote roze (grote steen, die niet mag draaien) en daarna het elastiekje. Daarna sluit ik af met een gewone standaard ring. Je merkt direct dat ze allemaal strak zitten en niet meer draaien. Als je ringen op de webshop besteld krijg je dit soort elastiekjes erbij. Ik ben erg blij met mijn iXXXi ringen.

Te bestellen bij de volgende webshop/winkel:
Klik hier.

Adres van t’Juffie 
’t Juffie
Doetseweg 43
3381 KE Giessenburg
0184-635519

15 Reacties

 1. 22 april 2017 / 09:24

  Wat een prachtige ringen zeg, leuk dat je ze zo met elkaar kunt combineren!

 2. 23 april 2017 / 00:46

  Mooie ringen! Die met dat beetje matte effect vind ik vet! Grappig dat systeem trouwens.

 3. 24 april 2017 / 21:01

  Leuk zeg, ik heb ze nog nooit in real life gezien maar op de foto zien ze er prachtig uit.

 4. 24 april 2017 / 21:31

  Oeh, dit zijn wel zeer mooie betaalbare ringen ja! Xx

 5. 25 april 2017 / 13:48

  Mooie ring heb je ermee samengesteld! Ik heb er ook een, maar vind hem nét iets te dik om lekker te zitten..

  xx Alex

 6. 5 mei 2017 / 12:55

  Wat een leuk merk! Ik kende dit nog helemaal niet! Mooie ringen en die opbergbox is ook geweldig! Lekker overzichtelijk!

 7. Jessie
  20 augustus 2017 / 12:28

  Hoi. Ik heb een vraag. Welke is de roze is dat de matt of de catt eye?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.