Ik heb jouw hulp nodig!

Ik heb jouw hulp nodig!


Een kleine schreeuw om hulp… Ik zit in de top 20 van de Nyx Face Awards. Dit was al echt een mega bijzonder moment. Ik heb geen opleiding gevolgd, ik heb namelijk mezelf leren schminken en make-uppen. Door met deze contest mee te doen kan ik bewijzen wat ik in mijn mars heb. Ik vind het geweldig om bijzondere dingen te creëren. Wanneer mensen dan met gaaf of wauw reageren ben ik pas tevreden. De eerste look die ik had gemaakt was lief en mooi maar niet goed genoeg. Hier was ik al ruim 2,5 uur mee bezig geweest. Toen ben ik gaan eten en daarna heb ik het kantoor gepoetst met mijn zus. Ik kwam om 20:00 thuis en toen ik aan het bewerken was dacht ik, Rachèl je kan beter..

Mijn vriend reageerde met de volgende zin: Het is mooi, dat zeker! Maar ik weet dat je beter kan dan dit. Toen dacht ik, weetje wat? Ik ga gewoon nog een look maken en die als surprise in de video verwerken. Het thema is Color Explosion en ik wilde daar nog iets mee doen.


Ik ben benieuwd wat jullie van de look(s) vinden. Laat dat even hieronder weten. Tot 1 mei kan je op mij stemmen!  Klik op deze link om je stem uit te brengen: http://faceawards.nyxcosmetics.nl/nl/deelnemers

Share:

5 Reacties

 1. 30 april 2017 / 10:27

  Ik zal weer even op je stemmen! Hopelijk haal je de top 10 🙂

 2. 30 april 2017 / 10:44

  Echt te gek dat je in de top 20 zit! Ik heb gestemd voor je, je verdient het 🙂

 3. 30 april 2017 / 16:55

  Je bent inderdaad een talent met make-up! Heel bijzonder. X

 4. 30 april 2017 / 19:46

  waaauw proficiat dat je al zo ver bent geraakt!
  eigenlijk had ik het wel een beetje verwacht, je make up skills zijn echt zotjes!

  liefs
  Karlien

 5. 2 mei 2017 / 17:52

  Zo leuk dat je hieraan meedoet. Je doet het echt goed! ik ben fan 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.