Chaya Rollerskates Onlineskateshop

Chaya Rollerskates Onlineskateshop

YES! het is weer tijd voor een nieuwe review over rolschaatsen. Ik hoor dat ze in de stad alweer flink worden gebruikt maar helaas zie ik hier niemand op rolschaatsen. Ik vind het zo relaxed om op rolschaatsen bezig te zijn. Ja, ik ben er al drie keer flink mee gevallen maar dat kan ook met skeeleren gebeuren. Nu heb ik meer evenwicht waardoor mijn voeten minder snel moe worden.

Mijn ene voet staat iets meer naar binnen waardoor ik het niet langer dan 15 minuten vol hield. Nu gaat het super en kan ik het gewoon 6 km volhouden op rolschaatsen. De rolschaatsen zien er ook nog eens super leuk uit. Benieuwd wat ik van deze Chaya Rolschaatsen vindt? Bekijk dan het hele artikel.

INFORMATIE
Ik heb dit keer gekozen voor subtielere rolschaatsen. Deze zijn beige/grijs met witte wielen en ik vind ze echt geweldig. Op de site komen ze iets anders over qua kleur. Maar de kleur op deze foto’s is hoe ze in het echt zijn.

De keuze op de website vind ik heel erg ruim. Je kan ze helemaal in candy roze, mint en blauw krijgen maar ook in het zwart. Bekijk hier alle rolskates.

PRIJS 
Deze rolschaatsen zijn €129,95

BESTELLEN
Klik hier

CONCLUSIE
Ik ben erg te spreken over de service van deze website. De levering was mega snel en de rolschaatsen zijn echt geweldig. Deze rolschaatsen zitten enorm stevig en goed. De wieltjes kan je altijd zelf nog vervangen! Deze wieltjes vind ik voor asfalt ideaal! Ik kan er een flinke snelheid op maken en ze remmen goed af. Dit is wel eventjes wennen wanneer je skeelers gewend bent. Je remt nu namelijk met de voorkant af inplaats van met de achterkant.

VIDEO
Bekijk hieronder de video waarin ik de rolschaatsen voor het eerst ging uitproberen.

15 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 20:57

  Ik heb een paar rolschaatsen en een paar skeelers maar beide staan al meer dan 3 jaar ongebruikt in de kast 😀 Misschien deze zomer maar weer eens uit de kast trekken.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 mei 2017 / 13:49

   ah meen je haha heel snel uit die kast pakken dan!

 2. 1 mei 2017 / 22:21

  Je rolschaatsen zien er superleuk uit! Ik wou dat ik het kon maar ik heb echt een onderontwikkeld evenwichtsorgaan ofzo. Ik kan gewoon niet blijven staan op die dingen, laat staan dat ik me er dan elegant mee voortbeweeg. Haha :p

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 mei 2017 / 13:49

   Dankjewel Irene, ik ben er ook echt heel erg blij mee! ah dat is wel heel rot…

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 mei 2017 / 13:48

   Thanks sweetie! <3

 3. 2 mei 2017 / 15:03

  Zo tof dat je dit doet Rach! Lijkt me een hele leuke manier van sporten ook. ^^

 4. 2 mei 2017 / 18:05

  Oeh ik vind de skaters er echt zo mooi uitzien; beetje retro!

 5. 3 mei 2017 / 07:36

  Wat een gave rolschaatsen zeg! Het doet me echt denken aan vroeger, ik zou het nu niet meer kunnen denk ik..

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   3 mei 2017 / 13:49

   Alles kan je weer oppakken, alleen de wil is nodig!

 6. 3 mei 2017 / 19:28

  Aah wat zijn ze leuk! Ik heb skeelers die ik regelmatig gebruik, maar deze zien er natuurlijk veel leuker uit 🙂

 7. 5 mei 2017 / 10:14

  Ahh wat een leukerds! Ik heb zelf skeelers maar deze zien er veel cooler uit haha. Ik kan niet wachten totdat het mooi weer is zodat ik kan skeeleren 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.