The Boyfriend Tag


Het is tijd voor The Boyfriend Tag. Nu moet ik zeggen dat mijn vriend bijna social media schuw is. Hij wilt er ook zo min mogelijk op delen, vandaar dat jullie hem ook nooit in mijn video’s/vlogs voorbij zien komen. Vorig weekend was ik bij hem en toen dacht ik.. Marc, wij gaan nu die Boyfriend Tag invullen. Of je nu wilt of niet, kom op! Hij heeft krom gelegen van het lachen want och meneer kan soms zo sarcastisch antwoorden. Hoe goed kent mijn vriend mij? Wij zijn inmiddels vier jaar samen dus je zou zeggen dat die weinig fout moet hebben. Wij wonen allebei nog bij onze ouders dus sommige dingen waren best wel lastig.

1.Ze zit voor de tv waar kijkt ze het liefst naar? 
Marc: Animal planet?

Rachèl: haha, als mijn vriend het weekend bij mij is kijken wij zondag vaak naar Animal Planet. Er is toch niets leukers dan diertjes kijken? Als wij dit niet kijken dan knallen wij Netflix aan.

2. Jullie zijn uiteten wat neemt ze als voorgerecht? 
Marc: Carpaccio met truffelmayonaise ,pijnboompitjes en rucola.

Rachèl: klopt, lekker standaard he? Ik ben echt gek op Carpaccio.. als het op de menukaart staat dan moet ik het nemen.

Kus foto’s horen er ook bij toch?

3.Wat is haar favoriete film? 
Marc: Twilight? haha

Rachèl: Titanic Marc, geen Twilight haha ik ben gek op The vampire diaries daar koppelt die dan gelijk maar Twilight aan vast.. helaas! Maar de Titanic kan ik iedere keer overnieuw blijven kijken zonder dat die verveelt.

4. Noem twee dingen die ze echt niet lust 
Marc: Champignons, zuurkool

Rachèl: juist! ik vind dit allebei echt verschrikkelijk! Als ik trek heb en ik kom thuis en ik ruik zuurkool dan denk ik echt, Mac Donalds here I come.

5. Jullie zijn uiteten wat besteld ze voor drinken?
Marc: Water of cola

Rachèl: doordeweeks drink ik alleen citroen thee of water maar als ik uiteten ga bestel ik meestal cola of een koud watertje.

Op de bruiloft van een vriendinnetje!

6. Wat is haar schoenmaat? 
Marc: 38

Rachèl: haha nee.. 39/40 met sneakers heb ik vaak 39 en met laarzen heb ik vaak een maat 40 nodig.

7. Waarom is ze op jou gevallen?
Marc: wie niet? haha, dit gaat de verkeerde kant op sorry.. mijn mysterieuze gedrag in de kantine op school?

Rachèl: haha dit heb ik Marc heel vaak verteld. Het was geen uitslover of populair jongetje die erg moest opvallen. Hij zat op z’n gemak in de kantine met zijn pet en beats op. Hij werd steeds interessanter..

8. Welke spullen verzamelt ze? 
Marc: Make-up

Rachèl: uhm dat is helemaal goed! ik heb nog steeds een nieuwe ikea ladekast nodig.. ik kan het niet meer kwijt (er staan nu twee volle tassen naast mijn bed).

Heerlijk een rondje fietsen door de polder!

9. Wat is haar favoriete pizza?
Marc: Quattro formaggi

Rachèl: jep! ik neem nooit een andere pizza! Vanavond ga ik naar Vera van Face2beauty en daar neem ik ook een vier soorten kaas pizza! Marc vond in het begin die pizza helemaal niets, die blauwe ” schimmel” kaas blegh maar vorige week zaten we samen op bed een pizza quattro formaggi weg te proppen met knoflooksaus.

Deze ring heb ik van Marc gekregen, hij is van Ti Sento, hoe mooi?!

10. Noem iets wat ze elke dag kan eten?
Marc: Chips?
Rachèl: hmm, chips verveelt niet heel snel maar dan kies ik wel voor cheese union chips en dan het markante merk, die is zo lekker! Maar soep gaat mij ook niet snel vervelen ” om even een normaal voedsel dingetje te kiezen” ik hou enorm van soep! Vooral tomatencreme en kippensoep.

11. Wat is haar favoriete ontbijt? 
Marc: broodje hagelslag puur

Rachèl: haha dit heb ik inderdaad 22 jaar iedere ochtend gegeten. Dit is mij ook nooit gaan vervelen. Nu ontbijt ik vaker met griekse yoghurt met bloemenhoning.


12. Wat is haar favoriete muziek? 
Marc: Pop

Rachèl: ik luisteren best veel genres qua muziek maar het meeste valt wel in pop.

13. Wat is haar droom vakantie? 
Marc: kamperen in Italie!

Rachèl: Ik heb dit weekend met Marc een tent besteld, wij gaan dit jaar voor het eerst samen kamperen. Ik ben zo benieuwd! Wij gaan ook niets boeken, we gaan gewoon alles inpakken en daarna beginnen wij met een mooie route door Italië. Spannend? Ja, ik vind van wel! Maar ik vind een hotel alleen maar leuk voor een klein weekje, in balie of thailand zou ik mezelf nog wel kunnen vermaken daar omdat er veel natuur is maar verder ga ik het liefst kamperen.

14. Welke kleur hebben haar ogen? 
Marc: van alles.. beetjie bruin beetje groen

Rachèl: Dat klopt! ik heb bruin/groene ogen.

Mijn ouders, nichtje en Marc in Italië. Wij gingen bij een van de grootste watervallen kijken, het was daar echt schitterend.

15. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet? 
Marc: Scheten laten

Rachèl: Sommige mannen zijn hier heel erg trots op denk ik? ze vinden het zo hilarisch om hun vriendin te vergassen.
16. Heeft ze alles wat haar hartje begeert? 
Marc: ik denk het wel?

Rachèl: Tot nu toe heb ik een paar dingen die ik nog graag zou willen maar… de meest belangrijke dingen in mijn leven heb ik, check!


17. Je gaat iets voor haar koken, waar maak je haar blij mee? 
Marc: Stoofpot met rijst

Rachèl: Ja! dit is echt om je vingers bij af te likken. Ik hou je eraan Marc, kook dit later voor me.

18. Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan? 
Marc: Turnen, paardrijden, fitness

Rachèl: en streetdance Marc! plus ik heb dus best wel aardig wat gesport zoals jullie kunnen zien. Paardrijden zat ik op vanaf mijn 12e tot mijn 14e, daarna ging ik op turnen, streetdance heb ik 1,5 jaar gedaan toen ik 19/20 was en nu ben ik al bijna 1,5 jaar bezig met fitness.

Twee pizza’s bij het Mergozzo meer in Italië, niet alleen een prachtig uitzicht maar deze pizza’s waren ook erg lekker.

19. Wat zijn haar favoriete computer games (noem er drie)?
Marc: habbo, sims en…?

Rachèl: rollercoaster! Ik heb heel veel Habbo gespeeld toen ik 12 jaar was, toen een hele lange tijd sims en tussendoor nog rollercoaster. Dit vond ik echt de beste games ever.

20. Wat draagt ze het liefst? 
Marc: niets? een broek zeker en een shirt?

Rachèl: haha uhm… het liefst draag ik een lange jurk in de zomer en in de winter een groot vest met een trainingsbroek.

21. Wat kan ze uren achter elkaar doen?
Marc: naar mij kijken?

Rachèl: grappenmaker, naja ik kan het wel maar ik kan ook uren achter elkaar bloggen, video’s bewerken en boeken lezen.

22. Wat is een uniek talent dat ze heeft? 
Marc: lief zijn, koken, tekenen?

Rachèl: haha kijk dat is nog eens lief! Ik hou van koken en creatief bezig zijn. Dit hebben jullie misschien wel gemerkt op mijn youtube kanaal/blog. Ik ben graag met schmink, potloden, make-up en papier bezig.

23. Wat vind je bijzonder aan haar? 
Marc: Alles is bijzonder aan jou

Rachèl: wat een super lief antwoord is dat en daar sluit ik bijna deze tag mee af!

24. Hoelang zijn we al samen? Vanaf welke datum zijn wij samen? 
Marc: 20 juli 2013, 4 jaar

Rachèl: op nog veel meer gezonde en liefdevolle jaren schat!

25. Wat vind ze het leukst om samen te doen? 
Marc: eten, films kijken, op vakantie gaan

Rachèl: haha alles vinden wij wel leuk om samen te doen. Alleen wij hebben beiden niet veel geduld dus naar een attractiepark gaan en dan 2 uur in de rij staan is niet voor ons. Vooral niet als het onder de – is.. (efteling horror nieuwjaar ervaring).

9 Reacties

 1. 9 mei 2017 / 12:07

  Leuk artikel! Mijn vriend is net zo op social media, alleen op insta doet ie af en toe wat. Leuke foto’s van jullie samen!

 2. 9 mei 2017 / 12:50

  Ahh, wat een leuk stel! Carpaccio is ook een van mijn favorieten recepten. Leuk geschreven 🙂

 3. 9 mei 2017 / 13:03

  Wat zijn jullie een leuk stel?. Heerlijke antwoorden ook haha. Ik hoop dat jullie nog heel lang bij elkaar mogen blijven. Zo te horen/lezen heb je een goeie aan de haak geslagen?

 4. 9 mei 2017 / 14:54

  Wat een leuke antwoorden haha. Och veel nog over een komend als antwoord ook van je vriend. Heel leuk 🙂

 5. 9 mei 2017 / 15:55

  Ahhh wat zijn jullie een leuk stel samen, te leuke foto’s!! En hij kent je best goed!

 6. 9 mei 2017 / 17:52

  Ahh wat een cuties zijn jullie samen <3 Ik ben ook echt zwaaar addicted aan cheese onion chips!

 7. 9 mei 2017 / 20:07

  Wat zijn jullie cute ! En wat leuk dat hij hieraan mee wilde doen! Moet mijn vriend ook maar overhalen haha!

 8. 9 mei 2017 / 20:53

  Wat leuk om je vriend eens te zien Rachel! Jullie zijn zó leuk samen. Hij weet toch wel veel van je hoor, haha. Goed teken. 🙂 Gaaaaf dat jullie gaan kamperen samen. Ga je dan nog vloggen?

 9. 20 mei 2017 / 10:26

  Wat een leuke tag! 🙂 Ik vind jullie zo’n leuk stel hihi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.