De afgelopen weken werd ik blij van…

De afgelopen weken werd ik blij van…

De laatste paar weken staan in teken van rust gecombineerd met een hoofd vol inspiratie. Ik heb zoveel ideeën en ik wil die dan ook gelijk uitproberen, dit gaat alleen helaas niet. In dit artikel ga ik jullie mijn meest fijne herinneringen van de maand april/mei delen. Ready? Bekijk dan snel het complete artikel.

13 Reasons Why 

Wie bekend is met Netflix heeft de foto banner wel voorbij zien komen. Ik hoorde de laatste tijd zoveel positieve dingen over deze serie. Ik was bij mijn vriendinnetje Rosanne en toen hebben wij de eerste twee afleveringen gekeken. De serie verteld het verhaal over Hannah, het 17 jarige meisje dat zelfmoord pleegt. Door middel van 7 cassettebandjes verteld ze waarom ze zelfmoord heeft gepleegd. Het is een meeslepend highschool drama en raakt verschillende vlakken, homo, lesbisch, zelfmoord, ruzie’s, scheidingen etc. Het is een hele mooie en realistische serie. Veel mensen vinden het te heftig, te meeslepend maar ik denk juist dat het heel erg goed is om deze serie te kijken. Als je een pester bent heb je helemaal niet door hoe hard dingen kunnen aankomen. Mensen moeten met hun neus op de feiten gedrukt worden. Ik vond het echt een prachtige serie!

MUZIEK
Lord Huron – The Night We Met
Dit nummer brengt mij even in een hele andere sfeer. Ik word er heel rustig van, dit nummer herken je vast wel wanneer je 13 Reasons Why hebt gekeken.

Nyx Face Awards Unboxing
Hoe tof? Ik zit gewoon in de top 20! Ik had hier een paar jaar geleden alleen maar over kunnen dromen. Zonder visagie/grim opleiding heb ik dit mezelf gewoon aangeleerd.
Helaas heb ik niet de top 10 gehaald.. hier heb ik nog steeds mijn ideeën over maar een aantal mensen die nu in de top tien zitten verdienen het dik! Ze zijn op dit moment bezig met het volgende thema.. ik ben zo benieuwd naar de resultaten. Wat heb ik eraan overgehouden? Een super toffe lipstick trofee en een berg make-up! Het is een ervaring om nooit meer te vergeten plus, ik ga volgend jaar natuurlijk gewoon weer meedoen!

Shoppen met mijn zus
Ik heb denk ik nog nooit samen met mijn zus geshopt en geluncht, vandaag was het dan zover ”donderdag 11 mei 2017”. Mijn zus was nog nooit bij de Primark geweest dus wij zijn naar Dordrecht gereden. De tomtom gaf ons een toeristische route.. heel fijn ughum! Eenmaal aangekomen konden we los! Ik heb twee tassen naast me staan dus hier komt een shoplog van. Verder was het erg gezellig om eens iets samen met mijn zus te doen.

Pakketjes
Er staan inmiddels veel pakketjes te wachten op me, easycosmetic (parfums), glitter voor op mijn ogen, beautybox, pakketjes van Ebay, Bol.com, schrijfwaren voor mijn Bullet Journal!

Rosanne en Vera gezien
Wat ben ik toch blij met deze lieverds, ik ben woensdag met Rosanne naar Vera gereden in Breda. Ik mocht haar bruidsmake-up doen, dit was nog  maar proef ”binnenkort komt de vlog online over deze meeting”. Ze zag er echt prachtig uit, helaas moest ze het er weer af halen want haar aanstaande man mag het natuurlijk nog niet zien. We hebben heerlijk domino pizza’s gegeten met knoflooksaus (wie doet dit nog meer) en geëindigd met een heerlijk chocolate chip cookie. Deze koekjes zijn ook mega lekker, wij kregen deze bij de pizza’s. *nomnom*

Bullet Journal
Ik ben begonnen met een Bullet Journal en ik kan je zeggen het is heel rustgevend en relaxed om met zo’n boek te beginnen. De meeste mensen doen het in een normaal formaat notitieboekje maar ik heb voor een groter A4 formaat gekozen. Hier kan ik lekker veel in plakken! Ik kan nu al mijn creativiteit kwijt in dit boek. Ik neem het allemaal op dus ben je benieuwd of zoek je inspiratie? Bekijk dan hier mijn laatste video. Ik haal enorm veel inspiratie van Pinterest af.

Stoppen met de pil
Ik ben zo blij dat ik gestopt ben met deze troep.. ik merk een enorm verschil aan mijn lichaam.. ik hou minder vocht vast en ik kan mijn buien beter onder controle houden. Geen hormonen voorlopig meer voor mij! Hier komt binnenkort nog een compleet verslag van op mijn Youtube Kanaal.

Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Klik dan snel hier 

Share:

5 Reacties

 1. 11 mei 2017 / 20:21

  Wat een super leuke herinneringen, zeker mooie momenten om te koesteren. Wat gaaf dat je in de top 20 van de Nyx Face Awards bent gekomen! Helemaal verdiend!
  Xoxo, leoniae

 2. 11 mei 2017 / 20:57

  Oh dat is het nummer van 13 Reasons Why! Je bent geweldig, ik was er al naar op zoek. Ik vond 13 Reasons Why ook echt een geweldige serie, heb ‘m in vier dagen uitgekeken en wauw, zo aangrijpend maar ook zo goed! Superknap dat je in de top 20 bent gekomen trouwens. Je maakt ook zúlke mooie looks, ongelofelijk. Kan ik nog heel wat van leren, haha! Malou x

 3. 12 mei 2017 / 15:15

  13 Reasons Why ben ik ook maar eens aan begonnen, ook echt in een paar dagen uitgekeken! Ik ben ook 1,5 jaar geleden met de pil gestopt, ik vind het ook een stuk fijner.

 4. 14 mei 2017 / 22:05

  Dit vind ik nou fijne artikels om te lezen! Ik houd ervan als mensen focussen op de dingen waar ze blij van worden in plaats van alle minder leuke dingen in het leven 🙂
  Ik kan echt niet wachten op het tweede seizoen van 13 Reasons Why, het is inderdaad heel mooi hoe ze laten zien dat alle dingen die mensen zeggen of doen bij elkaar zoveel effect op iemand kunnen hebben.
  Zelf ben ik ook een tijdje geleden gestopt met de pil, fijn is dat he? Wat een troep!

 5. 16 mei 2017 / 21:23

  Dat zijn wel heel wat dingen hihi!! Heel goed om op een rij te zetten <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.