Jean Paul Gaultier Classique review


De omtrek van een vrouwenlichaam doet mij altijd denken aan de Jean Paul Gaultier parfums. In dit artikel ga ik jullie vertellen wat ik van deze parfum vind. Ik ben een echte parfum freak, als je mijn kast kijk zie je tientallen flesjes parfum staan. Ik vind de flacons ook erg belangrijk want een parfum moet niet alleen goed ruiken maar hij moet ook iets uitstralen.

Uiterlijk 

Het uiterlijk vind ik werkelijk prachtig. Ten eerste zit de parfum heel erg veilig en stevig verpakt. De parfum moet je uit een blik trekken en dan verschijnt er een prachtig vrouwenlichaam. Nu word ik toch wel erg nieuwsgierig naar de geur..

Geur en Kwaliteit 

De geur kan ik als volgt omschrijven: zwoel, warm, oriëntaals, bloemig. De geur blijf ik zelf ook de gehele dag ruiken en dat vind ik ook erg belangrijk. Er zijn maar weinig parfums die jezelf blijft ruiken. Als ik eind van de dag mijn hand over mijn hals haal ruik ik de parfum nog steeds dus dat is een groot pluspunt. De geur en de kwaliteit spreken mij dus heel erg aan. Je hebt ook weinig nodig om lekker te ruiken. Twee spuitjes zijn al meer dan voldoende!

Topnoten
Gember, aldehyden, mandarijn

Hartnoten
Arabische Jasmijn (Sambac) en oranjebloesem

Basisnoten
Slagroom, vanille, hout noten, benzoine, en kasjmier hout.

Extra informatie 

De geur van de originele classique is duidelijk te herkennen. De geur is zoet, stroperig en weelderig. Na een halfuur ruik je pas echt de de sinaasappel en de gember. Hier moest ik wel eventjes aanwennen want ik ben normaal gesproken meer van de bloemige geuren. Toch spreekt deze parfum mij enorm aan. De webshop waar ik deze geur vandaan heb is enorm overzichtelijk. Ga hier naar de website: https://www.parfumania.nl

Prijzen

30 ml €45,95
50 ml €63,95
100 ml €89,95

Conclusie 

Als dit flesje op zou zijn ga ik deze parfum gelijk op mijn wishlist zetten. Nu ben ik natuurlijk ook wel enorm benieuwd wat jouw favoriete Jean Paul Gaultier geur is? Laat dat eventjes hieronder in de comments weten. Ik ben in ieder geval erg te spreken over deze parfum. Ik krijg veel complimenten over de geur wanneer ik deze draag. Lady’s! Ga dus even ruiken in de winkel en neem dan de juiste beslissing. Je krijgt van deze parfum in ieder geval geen spijt!

Bestellen 
Ga dan naar deze website: https://www.parfumania.nl/Parfum/Jean-Paul-Gaultier/Classique-Essence-de-Parfum

BewarenBewaren

17 Reacties

 1. 17 mei 2017 / 14:04

  Ik houuuu zo van JP Gaultier clasique, echt mijn favoriete parfum!

 2. 17 mei 2017 / 19:11

  Ik vind de flacon er wel heel erg gaaf uitzien

 3. 17 mei 2017 / 20:57

  Prachtige flacon! Hier had mijn leraar het dus blijkbaar laatst over, haha!
  Liefs,
  Elles

 4. 18 mei 2017 / 09:05

  Ik zou ‘m alleen al kopen voor de flacon, wat is die mooi zeg!

 5. 18 mei 2017 / 10:05

  Mooie foto’s! JPC is wel een bekende parfum met dat lichaam. Mijn ex gebruikte die parfum altijd ( de mannen geur dan hé haha). De vrouwen geur heeft mijn moeder een hele tijd gehad. Best lekker geurtje!

 6. 18 mei 2017 / 11:35

  Klinkt veel belovend! Moet ik zeker eens uittesten 🙂

 7. 18 mei 2017 / 16:41

  De flacon is echt eens wat anders. Ik zou deze zeker eens willen testen in de winkel, ben benieuwd naar de geur het klinkt namelijk goed.

 8. 18 mei 2017 / 21:34

  Klinkt erg goed! Ik ben er sowieso wel fan van hihi.

 9. 19 mei 2017 / 16:16

  Wauw, wat een mooi flesje en wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ben erg benieuwd naar deze geur, ga hem binnenkort zeker even ruiken in de winkel!

 10. 20 mei 2017 / 10:00

  Dit lijkt me een heerlijke geur! De andere varianten van Jean Paul Gaultier vind ik ook altijd lekker, ben erg benieuwd naar dit parfum 🙂 Liefs, Sija

 11. 20 mei 2017 / 11:19

  De parfums van Jean Paul Gaultier ruiken altijd erg fijn. De basisnoten van dit parfum spreken mij heel erg aan!

 12. 21 mei 2017 / 10:32

  Wat een mooie flacon! Ik ben erg benieuwd naar de geur

 13. 22 mei 2017 / 11:55

  Het flesje is prachtig, maar de geur past niet bij mij. En een geur moet jou echt belichamen, zeg maar.

 14. 13 juni 2017 / 00:13

  Heerlijk parfum is dit, ik heb hem wel eens geroken. en het flesje is prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.