Batiste Droogshampoo review

 

Er zijn weer twee nieuwe Batiste varianten opgedoken tussen de bladeren en de flamingo’s. In dit artikel draait het om de Extra Volume en de Tropical droogshampoo. Ten eerste ziet de verpakking er erg fleurig uit. Ik vind dit altijd wel erg belangrijk want hier kijken mensen toch naar in de winkel. Het pakketje wat ik opgestuurd kreeg zag er ook mega schattig uit. Er zaten flamingo lampjes in, deze zie je ook op de foto hierboven. Ook mag ik het blad niet vergeten en het leuke roze papier.. hier word toch bijna iedere vrouw erg vrolijk van? In deze review ga ik jullie vertellen over deze nieuwe producten. 

How to use

Een frisse en volumineuse coupe in een mum van tijd? Met Batiste, Yes you can!
1. Schud goed voor gebruik
2. Til je haar pluk voor pluk op, houd de Batiste droogshampoo ongeveer 30 cm van het droog haar af en spray op de haarwortels.
3. Masseer de droogshampoo met de vingertoppen door je haar
4. Borstel en breng het in model voor een exotische, volumineuze avond.

Eerst ga ik het hebben over de Batiste Tropical. De geur is ten eerste echt geweldig, deze trok direct mijn aandacht. Het is een heerlijke frisse kokosnoten geur. Het uiterlijk laat je inderdaad gelijk denken aan een tropische omgeving. Ik krijg geen witte waas van deze droogshampoo, zorg wel dat je de spuitbus op een goede afstand houd. Verder doet de droogshampoo dus wat die beloofd! De andere droogshampoo is voor Heavenly volumineus hair, de geur is niet bijzonder maar hij doet wel wat die beloofd. Zelfs ik met mijn dikke haar krijg een extra volume. Blijft het lang zitten? Ja, mijn haar word er wel wat stugger door maar dat maakt niet uit.

Conclusie

Ik ben zeer te spreken over deze twee droogshampoos van Batiste. Ze staan vooraan in mijn kast en hierdoor hou ik iedere dag mijn haar goed in model en niet te vergeten.. schoon! Batiste is de nummer 1 droogshampoo uit de UK, en dat is niet voor niets. Het werkt echt! In een handomdraai is mijn haar frisser en bovendien volumineus. Perfect voor vrouwen met een actief en druk leven. Geen zin om je haar te wassen, uit te borstelen, te drogen en te stijlen? Breng dan gewoon wat droogshampoo aan. Je bent gelijk klaar om de deur uit te gaan.

Verkoopinformatie

Batiste Tropical €4,79
Batiste Heavenly Volume €5,89 en beiden zijn ze te koop bij de douglas, drogisterij, trekpleister, Kruidvat, Etos of op bol.com

Share:

11 Reacties

 1. 30 mei 2017 / 09:41

  Zulke pers pakketjes zijn echt genieten!! Leuk dat er zoveel aandacht aan besteed is.
  Lijken me ook heerlijke droogshampoos en wat een vrolijke verpakkingen. De Tropical variant springt er ook voor mij uit.. die verpakking met flamingo’s erop vind ik geweldig. Ps. Mooie foto’s heb je ook genomen!

 2. 30 mei 2017 / 11:06

  De verpakking is zo leuk! Ik weet het nooit met droog shampoo. Lijkt net of het niet werkt bij mij, haha.

 3. 30 mei 2017 / 11:17

  Batiste is echt een top merk, heb deze beide ook al geprobeerd. Werken altijd super fijn en drogen de hoofdhuid ook niet zo uit.

 4. 30 mei 2017 / 11:20

  Ik ben echt heel benieuwd naar de tropical variant, wil hem echt ruiken! Heb wel eens eerder een Batiste droogshampoo gehad en die rook toen ook naar kokos en dat was mijn absolute favoriet in de zomer! X

 5. 30 mei 2017 / 11:22

  Ik hou van de verpakkingen van Batiste! Lekker vrolijk! Ik gebruik zelf nooit droogshampoo, vanwege mijn krullen…

  In het verleden wel gedaan toen ik mijn haar nog wel eens stijlde ;), batiste was dan zeker favoriet!

 6. 30 mei 2017 / 12:07

  Het lijkt me echt perfect in gebruik!
  Moet het toch ook eens aanschaffen 🙂

  Liefs, Nathalie

 7. 30 mei 2017 / 14:49

  Ik vind Batiste ook de meest fijne droogshampoo die ik tot nu toe gevonden heb

 8. 31 mei 2017 / 20:30

  Batiste is inderdaad heel fijn, meestal gebruik ik Andrelon, die vind ik ook fijn en is vaker in de aanbieding.

 9. 3 juni 2017 / 20:28

  Het blijven top droogshampoos! Tropical ruikt idd heerlijk zomers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.