Wat vinden mannen irritant aan vrouwen?

Wat vinden mannen irritant aan vrouwen?

Wat vinden mannen irritant aan vrouwen?

Zijn jullie benieuwd naar de punten? Bekijk dan snel de hele video! Ik hoop dat jullie allemaal een goed weekend gaan hebben. Geniet ervan en ik ga morgen heerlijk uitslapen. Vanavond ben ik uiteten geweest bij Lacubanita met mijn zus en moeder, dit was nog een verlaat moederdagcadeau. Ik zit hier nu met een zeer ronde buik achter mijn bureau dit te typen. Ik heb gewoon vijf porties carpaccio op.. die is daar zo mega lekker. Plus hamburgers met alioli en kaaskroketjes SHAME ON YOU RACHEL.

Morgen ga ik de nieuwe auto van mijn vriend zien ” en die is heel heel erg mooi” en dan gaan wij samen naar Pirates of the Caribbean. Ik ben onwijs benieuwd, want ik vind ze tot nu toe allemaal erg spannend! Je moet wel echt van dit soort video’s houden maar die droge humor tussendoor vind ik echt geweldig.

Aanstaande dinsdag ga ik met mijn zus en moeder naar een welless in Bussloo. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een lichaamsmassage ga krijgen, waarschijnlijk wil ik ook niet dat het ophoud. Ik ga hier in ieder geval nog een uitgebreid verslag over schrijven, hou mijn blog en youtube kanaal dus in de gaten!

Share:

3 Reacties

  1. 10 juni 2017 / 10:42

    Leuke video! De nieuwe Pirates of the Caribbean is erg leuk, ik ben er afgelopen week ook geweest.

  2. 11 juni 2017 / 11:29

    Ik herken me niet in alle dingen haha! Maar ik ben ook wel echt een nuchter persoon/one of the guys. En inderdaad, als je iets ziet tijdens shoppen en het is leuk moet je het gewoon meteen kopen 🙂 Doe ik ook altijd! Vind het wel altijd erg gezellig om te shoppen met mijn vriend, maken er vaak echt een dagje uit van 🙂 (vind het vooral leuk spullen voor hem te zoeken dan hihi)

  3. 11 juni 2017 / 11:34

    Haha, stiekem wel een paar herkenbare dingen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.