Kerstpakket scoren op Kerstpakkettenplaza

Kerstpakket scoren op Kerstpakkettenplaza

Iedereen houdt van verrassingen, vooral wanneer je bij een bedrijf werkt en eind van het jaar dan eindelijk dat toffe kerstpakket krijgt!  Het is altijd enorm spannend wat erin zit. De verpakking maakt je niet eens zoveel uit, trek dat lint er vanaf en kijk snel wat erin zit! Ik weet een bedrijf dat hele toffe kerstpakketten levert. Nieuwsgierig? Lees dan vooral het hele artikel. Heel veel kerstpakketten zijn slordig, de nootjes zijn taai, de chips lijkt meer op een slappe aardappel en de blikken erwtensoep zijn ook weleens aan vervanging toe. Deze webshop heeft mega toffe pakketten die je kan samenstellen. Hier maak jij iedere collega, vriend of vriendin gelukkig mee.

KERSTPAKKETTENPLAZA
Bij kerstpakkettenplaza kan je echt van alles scoren voor het ideale kerstpakket. Je hebt verschillende soorten thema’s: sportief, italiaans, drank, food pakketten, creatief, eigen keuze, rituals & wellness, kunstzinnig, sinterklaas bonnen en nog veel meer! Ik vind vooral de Welleness en Rituals erg interessant. Per stuk zijn ze ongeveer tussen de €10,00-€68,00 euro, keuze genoeg dus! Vergeet ook even niet te kijken bij Italiaanse kerstpakketten. Ik  ben sowieso echt fan van Italië maar deze pakketten zien er mega lekker uit.

GOEDE DOELEN
Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza een vast bedrag af een goed doel naar eigen keuze. Welke doelen kan je bijvoorbeeld kiezen? Kika, Voedselbank, Natuurmonumenten, Childs life, de Zonnebloem, WNF, Rode kruis, MA MA CASH, Hartstichting en nog veel meer doelen. Meer informatie over deze doelen? klik dan hier.

EXTRA INFORMATIE
Bovenin de website kun je in de zoekbalk van alles intypen. Wie weet heeft deze webshop het! Je kan deze webshop ook eventjes bellen voor extra informatie: 024 – 3031166
Een website zonder telefoonnummer vind ik altijd erg vervelend.. gelukkig heeft deze webshop het wel! Deze site heeft ook meer dan 1800 beoordelingen gekregen. En de website is gecertifieerd door thuiswinkel keurmerk, cleanbits, shopwiki en OK.

MIJN VRAAG AAN JULLIE
Wat voor kerstpakket heb jij ooit gekregen? Laat dat even hieronder weten. Ik ben ooit een keer verrast met een mini blender, tot op de dag van vandaag gebruik ik die nog steeds. Dit soort items zijn goud waard.

Share:

4 Reacties

 1. 14 juni 2017 / 20:09

  Zo dat is vroeg haha en een 024 nummer dat is Nijmegen:D

 2. 18 juni 2017 / 11:18

  Ik heb nog nooit een kerstpakket gekregen, maar daar denk ik met dit lekkere weer ook nog niet aan 😉

 3. 20 juni 2017 / 22:06

  ehm.. het is Juni! Haha!
  Ik heb wel eens een pluim gekregen, maar ook wel eens van die vreselijke pakketten met een mars, servetten, 1 biertje en crackers erin. Dat dat nog bestaat he?

 4. 21 juni 2017 / 18:38

  Jij bent er vroeg bij, haha. Is dit trouwens toevallig een advertorial? Lijkt er namelijk wel op, maar zie het er nergens bij staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.