Bruiloft Niels en Vera 16/06/2017

Bruiloft Niels en Vera 16/06/2017

Wat een geweldige dag was dit! Vera en Niels trouwden op 16 juni 2017. Wat een speciale dag om mee te mogen maken, mag ik het nog mooier maken? Vera had mij gevraagd om haar make-up te doen. Ze wilde het niet te heftig maar haar ogen mochten wel knallen. Nu weet ik dat fotograferen dit ook het liefst zien. Een nep wimper of een smokey eye is echt wel gewenst. Wist je dat op de foto make-up altijd een deel wegvalt? Je kan dus beter als je een shoot, bruiloft of iets hebt altijd iets meer aanbrengen. Vera straalde echt van oor tot oor.. ik was sowieso de dag ervoor al mega zenuwachtig maar toen ik onderweg was draaide mijn buik echt enorm veel rondjes. Eenmaal aangekomen bij Vera haar huis kwam ik in de chaos terecht, nee dat jok ik. Vera was sowieso mega ontspannen, dus dat werkte voor mij heel rustgevend. Haar moeder was wat zenuwachtiger, maar dat begrijp ik volkomen. Haar kleine meisje was al eventjes uit huis maar toch blijft dit zo’n speciale dag. Ik was om 06:00 opgestaan, zat in de auto om 06:45 en ik stond om 07:30 op de stoep. Allemaal netjes getimed want toen ik binnen kwam was de kapper net klaar met Vera haar kapsel. Het zag er heel mooi uit, ik raad het ook iedereen aan om het op te steken, vooral de vlecht in het kapsel vind ik schitterend.

Vera heeft ook een blog en een prachtig instagram account. Vergeet daar ook geen kijkje op te nemen. Toen ik klaar was met de make-up heb ik nog haar moeder opgemaakt. Daarna hielp de moeder van Vera met de bruidsjurk, wat was ze mooi zeg. Op een gegeven moment is dan het plaatje compleet, haar bruidsmakeup, het kapsel en natuurlijk de jurk! Ik heb al aardig wat bruidjes opgemaakt maar Vera was tot nu toe echt het meest relaxed. Dit maakte mezelf ook wat meer ontspannen.. dus bedankt Vera haha! Verder was de dag echt goed georganiseerd. Om 14:00 moesten wij in Oosterhout zijn bij het Houtse Meer. De locatie was echt geweldig, dit is ook allemaal te zien in de video.

De ceremonie was erg mooi gedaan, de hond Noa kwam de ringen brengen, wat een prachtig beest is het toch ook! En ze deed het zo goed. Na de ceremonie werd de taart aangesneden en wat zag die taart er goed uit ” en smaakte verrukkelijk”. Waarom staat New York op de taart? Niels heeft Vera in het vliegtuig ten huwelijk gevraagd toen ze onderweg waren naar New York, hoe romantisch?
De taart had echt een heerlijke vulling gecombineerd met vruchten, normaal gesproken ben ik niet van cake en aardbeien maar dit smaakte echt naar meer. Verder hebben de fotografen het ook geweldig goed gedaan. Zij sprongen en vlogen echt letterlijk de hele tijd heen en weer. Bekijk ook even hun Facebook pagina: https://www.facebook.com/vrouwenhof21.nl

Ik ben altijd zo nieuwsgierig naar de foto’s, de prachtige foto die ik in de tumbnail heb verwerkt is ook echt schitterend. Onder die sluier, met dat prachtige licht op de achtergrond, ik houd ervan! De achterkant van de jurk vind ik ook echt prachtig.. zucht.. je gaat bijna zelf aan trouwen denken.. nog eventjes wachten Rachèl. Het feest s’avonds was ook erg leuk georganiseerd, er stonden op de tafel kaartjes dat je hen kon taggen op Instagram met #bruiloftnielsenvera dit hebben dan ook een aantal mensen gedaan. Verder was de cadeautafel helemaal vol dus daar hadden Niels en Vera hun handen vol aan ” vooral de volgende dag”. De bediening deed het daar echt super en was ook erg goed in het onthouden wat de mensen dronken.

De muziek hadden ze ook erg goed uitgezocht, niet teveel Nederlandstalig, daar ben ik zelf namelijk helemaal niet van haha. Ik ben echt totaal geen danser, en ik vind het vreselijk om opeens in het middelpunt van zo’n vloer te staan maar ik heb toch een dansje gewaagd aan de zijkant! De muziek was echt heel erg fijn en de wijn vloeide rijkelijk haha.

Nogmaals bedankt lieve Vera en Niels voor deze onvergetelijke dag! Ik hoop dat jullie nog vaak naar deze video terugkijken.

BewarenBewarenBewarenBewaren

Share:

4 Reacties

 1. 21 juni 2017 / 13:23

  Wat leuk dat je haar make-up mocht doen, ziet er heel mooi uit! X

 2. 21 juni 2017 / 13:31

  Super dat je hierbij bent geweest. Make-up heb je schitterend gedaan. De bruid ziet er sowieso prachtig uit, echt een plaatje. Haar jurk vind ik ook erg mooi. Ik ga ook eens kijken op Vera’s blog, leuk! Fijne dag, Liefs, Deb

 3. Maryland laerhoven
  21 juni 2017 / 14:38

  Wat een leuk verhaal rachel blij dat je erbij was ook voor Vera wat hebben we genoten nogmaals hartelijk dan ze zitten nu lekker in nee york en dan curacau gr mary

 4. 21 juni 2017 / 18:01

  Wauw wat een prachtige jurk heeft ze aan. Haar make up heb je ook super mooi gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.