Klets up Make-up video

MAKEUP KLETS VIDEO: 

Het is tijd voor mijn aller eerste klets up video. Dit keer maak ik een subtiele smokey eye met warme tinten. Ik laat ondertussen zien hoe ik mijn wenkbrauwen teken plus ondertussen klets ik jullie bij over van alles en nog wat. Dit soort tinten staan ook erg goed bij mijn donkere haar huid kleur ogen. Wat is jouw favoriete oogschaduw kleur om te gebruiken? Laat dat even hieronder weten. Ik vond het in ieder geval weer erg leuk om op te nemen. Er staan nog aardig wat video’s ingepland dus bereid jezelf voor! Ik ga in juli op vakantie dus dat betekent dat ik wel vooruit moet werken. Gelukkig ben ik al bijna ingepland tot eind juli, lekker bezig Rachèl! Ik kan niet meer zonder make-up ik vind het echt zo leuk. Je kan echt eindelijk combineren en iedere keer staan mensen weer versteld van een nieuwe look die ik heb gecreëerd.

Wat vinden jullie van deze look?
Laat dat eventjes hieronder weten. Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen onder mijn artikelen of video’s. Zo weet je in ieder geval dat je het goed hebt gedaan.

Hieronder is de look te zien in het daglicht: 
Colourpop makeup look
COLOURPOP BESTELLEN VIA FACEBOOK
Alle producten die ik heb gebruikt staan in de beschrijving. Klik hier om naar de video te gaan. Colourpop is trouwens een heel low budget make-up merk. Het enige nadeel is dat je wel douanekosten kan krijgen. Daarom doen veel mensen in groepsorders bestellen. Like deze Facebook pagina om Colourpop te bestellen: https://www.facebook.com/groups/677131162389492/

Het is simpel, wacht tot iemand een groepsorder wilt aanmaken, geef jezelf op onder het bericht en daarna geef je per e-mail door wat je wilt hebben. Jij maakt het bedrag naar diegene over en tadaaa, je krijgt het pakketje via haar gestuurd. Dit kan eventjes duren maar het is het wachten waard! Wie wilt nou niet Colourpop make-up? Wie van jullie is in het bezit van Colourpop items? Wat is jouw favoriete producten van Colourpop, laat dat even hieronder weten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

3 Reacties

 1. 26 juni 2017 / 20:30

  Je look is mooi geworden.
  Vervelend dat je thuis zit. Ik wist het nog niet, ben net terug van vakantie.
  Er komt vast en zeker iets op je pad.

 2. 27 juni 2017 / 18:43

  Mooi look heb je gemaakt. Ik heb er zin in om soort klets video maken maar ik klets niet zo graag 😀 en weet het niet waarover moet ik kletsen ha..ha…

 3. 1 juli 2017 / 17:09

  Je wenkbrauwen zijn inderdaad mooi naturel zo! En over je ontslag: veel goede moed, er komt vast gauw iets uit de bus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.