iXXXi Review – t’Juffie Giessenburg

iXXXi Review – t’Juffie Giessenburg

Het is weer tijd voor een nieuw artikel over de iXXXi ringen, ik kan er niet over uitgepraat raken! De ring draag ik nog steeds met veel plezier. Je kan eindeloos combineren en dat vind ik echt zo gaaf aan deze lijn! Ik heb gekozen voor een aantal ringen die eigenlijk overal bij kunnen. Je kan er een hele chique, Ibiza/kleurrijke of stoere ring van maken. Hieronder zie je een aantal verschillende ringen hoe ik ze zelf zou combineren. Ik heb rijtjes gemaakt van 5 ringen, deze bestaan uit goud, zilver en rosé goud. Rose goud heb ik ook enorm over getwijfeld maar ik draag toch meer zilver! Je kan ook altijd een rosé gouden ring combineren met zilver. Ik dacht eerst dat dat geen combinatie was maar toen Lydia de ring om mijn vinger deed dacht ik.. hmm het heeft wel iets aparts!

Je hebt verschillende soorten millimeters qua ringen. 
De eerste drie van links zijn 2 mm, de grotere zijn 4 mm en helemaal rechts is de ring waar je alle iXXXi ringen moet opschuiven. De twee roze varianten zijn van de nieuwe collectie, hoe mooi?! zucht.. je hebt ze niet alleen in het roze! Je hebt allerlei soorten kleuren: zwart, blauw, groen, rood, goud, wit etc. 

Nu komt het leukste gedeelte, samenstellen! Omdat je veel verschillende iXXX ringen hebt kan je eindeloos combineren. De iXXXi ring waar ik alles op moet schuiven is 10mm maar je hebt ze ook groter of kleiner. Wanneer je voor een grotere ring kiest kan je dus meer ringen erop kwijt. Op de afbeelding hierboven zie je dat ik drie ringen heb gebruikt. De standaard 2mm, dan de grote roze steen van 4mm en als laatst het kleine blingbling steentje van 2mm. Je hebt in ieder geval genoeg keuze in deze iXXXi winkel in Giessenburg.

Extra informatie + prijzen
Hierboven kan je nog een combinatie zien. Het is druk maar dit is dus ook mogelijk! Oh wat ben ik toch verliefd op mijn iXXXi ring. Het blijft zo leuk om combinaties te maken. Ik ben stiekem alweer aan het kijken voor andere ringen. Het is bijvoorbeeld ook een leuk verjaardagscadeau, ze zijn namelijk tussen de €10,00-19,95

De ringen die ik heb gekozen:

Zoals jullie kunnen zien heb ik voor subtiele ringen gekozen. Lichtroze staat bijna overal wel bij, en de rest is gewoon zilver. Elke ochtend draag ik deze ring met veel plezier. De ringen blijven erg mooi ondanks dat ik ze onwijs veel draag. Dit is voor mij een groot voordeel wat ik kan echt niet tegen krasjes.. sieraden moeten glimmen!

De samenwerking verloopt altijd super met t’Juffie

Ik heb al een ruime tijd contact met Marcel en Lydia en wat zijn dat toch leuke mensen. Ze hebben het beste met je voor en zijn erg sociaal ingesteld. Wanneer ik binnen loop bij de Graanschuur nemen ze echt de tijd voor je en je voelt je gelijk ”thuis”. De winkel heeft een hele fijne sfeer en je kan daar altijd wel slagen. Sowieso wil ik Marcel en Lydia bedanken voor alle leuke samenwerkingen tot nu toe! En hopelijk weer tot snel!

Elastiekjes tussen je ringen

Je hebt dit soort elastieken nodig zodat je ringen niet gaan draaien. Mijn ringen met de steentjes blijven hierdoor goed op hun plek zitten. Het elastiekje moet je over de standaard (10mm) ring schuiven. Ik doe bijvoorbeeld eerst een 2mm erop, dan de grote roze (grote steen, die niet mag draaien) en daarna het elastiekje. Daarna sluit ik af met een gewone standaard ring. Je merkt direct dat ze allemaal strak zitten en niet meer draaien. Als je ringen op de webshop besteld krijg je dit soort elastiekjes erbij. Ik ben erg blij met mijn iXXXi ringen.

Te bestellen bij de volgende webshop/winkel:
Klik hier.

Adres van t’Juffie 
’t Juffie
Doetseweg 43
3381 KE Giessenburg
0184-635519

Share:

10 Reacties

 1. Francisca
  27 juni 2017 / 21:23

  Hoe is de koste van dat leuke setje uit t artikel
  Kan ze niet vinden helaas

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   27 juni 2017 / 21:55

   Onderin het artikel kan je onder het kopje bestellen naar de website gaan.
   Elke ring en mm is anders qua prijs! ook heb je verschillende soorten basis ringen.

 2. Denise
  27 juni 2017 / 22:13

  Leuk artikel! Ik denk dat ik ook maar een ring ga kopen!

 3. 27 juni 2017 / 22:58

  Wat een leuke set heb je uitgekozen! Ik hou ervan om ringen samen te dragen en te mixen, zo’n leuk effect. Liefs Josine

 4. 28 juni 2017 / 21:21

  Wat een prachtige ringen! De rosé gouden vind ik erg mooi en het rijtje met de ringen waar blauwe steentjes in zijn verwerkt zijn helemaal mijn smaak. Ik vind het alleen super lastig om online te bestellen, ben altijd bang dat ik de verkeerde maat bestel.

 5. 28 juni 2017 / 21:32

  Oh wauw als een snoepwinkel zo mooi.

 6. 29 juni 2017 / 20:06

  De ringen die jij hebt uitgekozen zijn echt zo mooi!

 7. 3 juli 2017 / 13:50

  Wat een prachtig setje met ringen. Daar zou ik zo mee weglopen. Fijn als een samenwerking zo lekker verloopt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.