Sodastream Spirit Apparaat testen

Sodastream Spirit Apparaat testen

Het is tijd voor een nieuwe review op beeld. Dit keer test ik de Sodastream Spirit van Sodastreamstore. Het is sowieso altijd enorm wennen om een apparaat voor de eerste keer gelijk goed te testen. Achteraf gezien was het apparaat veel makkelijker te bedienen dan ik op beeld liet zien. Je kan het deel naar voren trekken waar je de fles onder moet klikken. Als de fles eronder zit klik je de fles weer naar achteren en voilà de fles staat op z’n plek! Bekijk vooral deze video eventjes: klik hier

KWALITEIT 
Het product ziet er prachtig, modern en strak uit. Hij doet wat die beloofd en daar draait het om in een review. Ik vind het heel leuk dat je met zo’n apparaat je eigen bubbels kan maken.

https://www.sodastreamstore.nl
https://www.sodastreamstore.nl/p/sodastream-spirit-white?pid=6918841
⇢Smaak perzik siroop: https://www.sodastreamstore.nl/sodamix/ice-tea-peach

HOW TO

Stap 1. Stop de gasfles achterin het apparaat 
Stap 2. Vul de fles tot de zwarte rand 
Stap 3. Zet de fles in het apparaat of hij de fles vast wanneer dit moeilijk gaat 
Stap 4. Hoe de knop bovenin een aantal seconden ingedrukt tot je een poef geluid hoort. 
Stap 5. Giet wat siroop in de fles en breng het water op smaak. 
 
// Bekijk hier alle producten die bij dit apparaat horen: https://www.sodastreamstore.nl/.

PRIJS 
De prijs van dit apparaat ligt rond de €100,00
Maar laat ik eerlijk zeg, ieder apparaat wat je tegenwoordig koopt is zeer prijzig. De andere kant, je kan er wel weer een lange tijd meedoen.

BEN IK TEVREDEN? 
Het apparaat doet wat die beloofd, ook kan je er een heerlijke bubbelde limonade mee maken. Je voegt wat stukjes fruit toe en siroop en je bent klaar! Ik ben helemaal klaar om bubbels te creëren in mijn water.

Share:

2 Reacties

  1. 30 juni 2017 / 16:45

    Leuke review! Zelf drink ik als ik fris drink eigenlijk alleen spa rood en dat drink ik al niet zo heel vaak, maar het lijkt mij dan wel weer leuk om een keer te proberen om zelf fris te maken met zo’n apparaat.

  2. 3 juli 2017 / 12:15

    Had nog nooit van dit gehoord! Grappig wel. Ik drink eigenlijk alleen maar water en thee, haha saai he.
    Fijne maandag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.