Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer

Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer

Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer

Ook mannen bekijken mijn blog, hierdoor wil ik ook over mannelijke onderwerpen schrijven. Dit keer ga ik een review schrijven over dit prachtige scheermesje van Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer 4 in 1. Benieuwd hoe mijn vriend dit scheermes vond? Bekijk dan snel het gehele artikel.

PRODUCT OMSCHRIJVING

Scheren, trimmen, stijlen en hydrateren. Ja, ja dit apparaat kan werkelijk alles. Door de vijf mesjes geeft die een extra glad resultaat. De huid word hierdoor ook minder geïrriteerd. Allemaal voordelen, right? Ook blijft hierdoor het mesje langer bruikbaar. Het scheermes zal minder snel bot worden. De ingebouwde trimmer heeft drie verschillende lengte standen. De trim kop is ook ideaal schoon te maken. Er zit al een batterij in het pakket, meer heb e ook niet nodig in dit apparaat.

UITERLIJK

Het uiterlijk vind ik er goed en strak uitzien. De kleuren zijn erg stoer en makkelijk, niets mis mee! Vroeger waren alle apparaten zwart of grijs maar gelukkig durven ze in deze tijd wat meer kleur te gebruiken. Hierdoor valt je mesje natuurlijk direct op! De neon achtige kleuren vind ik ook onwijs leuk. Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd wat jullie mannen ervan vinden.

WATER GEACTIVEERDE GEL RESERVOIR

Dit mesje heeft ook een gel reservoir erop zitten. Er zit Aloë vera en Vitamine E in. Deze twee zorgen ervoor dat je huid weer snel geneest. Aloë Vera staat voor genezing en kalmerend. De huid word na het scheren dus direct verzorgd. Ik verkoop zelf ook een lijn met Aloë Vera en dit werkt echt super. Dit alles geeft een ultiem scheer comfort.

REVIEW

Mijn vriend vond het apparaat ideaal werken. Hij is inderdaad erg scherp dus daar moet je in het begin wel op letten. Het uiterlijk vond mijn vriend ook gelijk een pluspunt. Hij trekt wel gelijk de aandacht. De trimmer is eventjes wennen maar als je het eenmaal een paar keer hebt gebruikt wil je niet meer zonder.

PRIJS

€14,95

 

BewarenBewaren

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.