Bibastore armbandjes

Bibastore armbandjes

BIBASTORE ARMBANDEN

Het is tijd voor een nieuw artikel. Jullie zien eens in de zoveel tijd items voorbij komen van ’t Juffie. Dit keer ga ik de nieuwe Bibastore armbanden voor jullie reviewen. Benieuwd naar mijn eerlijke mening? Bekijk dan snel het complete artikel.

KWALITEIT / DIVERSITEIT

Toen ik deze armbandjes zag was ik direct verliefd. Deze armbanden lijken ook op een ander merk, ik weet het! Maar een ding scheelt.. deze armbandjes zijn maar €14,95 per stuk. Nu hoor ik jullie denken, €14,95? Ja het is echt waar. Deze armbandjes zien er goed uit, zijn stevig en ook nog eens lowbudget. Tot nu toe zijn er 11 verschillende armbandjes uitgebracht. Bekijk ze op deze website: https://www.bibastore.nl/armbanden/metaal-armbanden 

MAGNETISCH

Deze armbanden gaan super easy dicht. Het uiteinde is namelijk magnetisch, hierdoor krijg je zelf heel makkelijk het armbandje om. Vaak draag ik armbandjes niet omdat ik ze zelf niet om krijg. Dat is bij deze armbandjes dus niet het geval. Dit is dus echt een enorm voordeel!

BESTELLEN

Klik op deze link om de linker armband te bestellen : https://www.bibastore.nl/biba-metaal-armband-silver-51609
En klik op deze link om de rechter armband te bestellen : https://www.bibastore.nl/biba-metaal-armband-silver-51612

WINKEL

Wil jij net als ik deze armbandjes proberen in de winkel? Ga dan naar ’t Juffie in Giessenburg.
Deze winkel zit in de Graanschuur, deze naam komt jullie vast wel bekend voor. Have fun shopping. 

Adres van ’t Juffie 
’t Juffie
Doetseweg 43
3381 KE Giessenburg
0184-635519

CONCLUSIE

Mijn geluk kan niet meer stuk, ik ben helemaal verliefd op deze armbanden. Sinds ik ze heb draag ik ze iedere dag met veel plezier. Er komen geen haartjes tussen, ik kan ze makkelijk zelf om doen en ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Er zijn al aardig wat complimentjes gegeven toen ik deze armbanden droeg. Daarom wilde ik ook heel graag deze armbandjes met jullie delen. Nu ben ik wel erg nieuwsgierig wat jullie van deze armbanden vinden. Laat jullie dat even hieronder weten in de comments?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

2 Reacties

  1. 11 juli 2017 / 15:26

    Wat een mooie armband met het werkje erin. Ik ben zelf wel iemand die eerder voor rose goud, goud of bronze gaat.

  2. 14 juli 2017 / 18:59

    Ik draag niet snel een armband, maar deze is wel ontzettend mooi. Eens een ander soort dan die je normaal ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.