Mijn roadtrip door Italië – Comomeer & Caldonazzo

Mijn roadtrip door Italië – Comomeer & Caldonazzo

In deze video zien jullie mijn roadtrip door Italië. We zijn op twee verschillende plekken geweest om te kamperen. De eerste plek was aan het Caldonazzo meer op Camping Punta Indiani. Dit was echt een heerlijke camping waar je echt tot rust kan komen. Het sanitair stelde weinig voor maar het meer was echt schitterend. Het water was trouwens ook mega helder, je zag de vissen zo voorbij zwemmen. De andere camping was aan het Comomeer, dit was echt een stuk drukker! Deze camping heet Piccolo, het sanitair was hier mooier, groter maar je moest wel €1,00 betalen per 1,5 minuut douchen. Toch hebben we hier met veel plezier gestaan. Er was trouwens naast de camping een supermarkt! Je hoeft dus niet perse je broodjes op de camping te kopen ‘die zijn namelijk wel prijzig’.

Bekijk hieronder mijn video: 

 

4 Reacties

  1. 2 augustus 2017 / 14:20

    Wauw, wat is Italië ook een mooi land! En wat ben je op mooie plekken geweest, heel vet!

  2. 2 augustus 2017 / 15:04

    Wat onwijs leuk om te zien. Ik heb in februari een rondreis door Italië gemaakt met school. Was echt een geweldige reis en heb zoveel mooie plaatsen weer gezien!

  3. 3 augustus 2017 / 13:43

    Wat een super toffe video is het geworden Rachel! Echt, super leuk om te kijken. Er komen zo veel mooie plekken voorbij. 😀 Italië is zo mooi. Ik ga waarschijnlijk dit jaar ook nog, hihi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.