Unicorn pigment/glitter Ebay

Unicorn pigment/glitter Ebay

Glitter/pigments

Van glitter en pigments kunnen wij vrouwen toch nooit genoeg krijgen? Nu heb ik een aantal toffe varianten gescoord via Ebay. Ze zijn niet alleen low budget maar ook geweldig mooi! Ik zie de glitter bergen en unicorns al voor me… *zucht* oké terug naar de echte wereld. De wereld waarin bloggers zichzelf helemaal onder smeren met glitters, tranen in de vorm van glitters, glitters in de scheidingen van het haar, glitters op de nagels, op de borst en rondom de ogen. Wij houden tegenwoordig van glitters, dat mag wel duidelijk zijn!

Verschillende soorten glitters

Hierboven zien jullie vier verschillende potjes met wat grovere glitters. Hier zit geen pigment doorheen, wat bedoel ik daarmee? Als je de foto hieronder bekijkt zie je dat er een fijnere soort glitter (pigments) doorheen is verwerkt. Beiden vind ik sowieso geweldig, ze geven allebei de look een speciaal effect. Onderaan het artikel kan je zien hoe ik ze in een look heb verwerkt.

Bestel deze glitters door op de volgende link te klikken: klik hier

Deze zijn maar $0,99 per stuk!

Unicorn pigments

Dit is toch geweldig? Ik kan echt kwijlen van dit soort glitters. De kleuren combinatie is ook gewoon perfect, roze/paars met limegroen.. love it! Vooral de hele rechter is mijn favoriet. Welke is jouw favoriet? Laat dat even hieronder weten. Sowieso zijn deze glitters een stuk makkelijker aan te brengen. Het licht bepaald hoe de kleuren vallen. De ene keer lijken ze meer groen dan weer meer blauw of juist weer roze/paars.

Bestel ze via deze link: klik hier

Deze glitters zijn maar $2,99 voor vier potjes!

De look die ik met deze glitters heb gecreëerd

Dit was een look voor de Nyx Face Awards. Zoals jullie kunnen zien heb ik beiden glitters gebruikt. Nu ben ik natuurlijk onwijs benieuwd naar het volgende: hoevaak gebruiken jullie glitter? Of houden jullie meer van mat en strak? Laat dat eventjes hieronder weten.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

12 Reacties

 1. 3 augustus 2017 / 00:48

  Die look vind ik echt prachtig! Heel mooi gedaan! <3

 2. 3 augustus 2017 / 09:17

  WAUW! Wat een mooie glitters. Hier word ik zo blij van haha

 3. 3 augustus 2017 / 10:36

  Mooie kleurtjes zeg! Je look vind ik ook prachtig 🙂

 4. 3 augustus 2017 / 10:57

  Zo gaaf die glitters! De look is sowieso super mooi!

 5. 3 augustus 2017 / 11:42

  Ze zien er inderdaad heel mooi uit, vooral die tweede set vind ik heel mooi. Zelf gebruik ik niet zo snel losse glitters; ik ben zo’n kluns die dan het potje laat vallen haha. Dus houd ik het maar bij shimmery oogschaduw in een pan.

 6. 3 augustus 2017 / 13:54

  Ik houd ook echt van glitters. En dan vooral op mijn nagels.

 7. 3 augustus 2017 / 20:51

  ah glitter vind ik wel heel leuk! coole look heb je ervan gemaakt xx

 8. 3 augustus 2017 / 22:16

  Oeeeeh mooi! Ik zou ze op m’n nagels doen. Lijkt me echt prachtig!

 9. 4 augustus 2017 / 15:25

  Ahh ik vind dit soort glitters echt geweldig! Ik heb laatst mijn allereerste potje gekocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.