De maand juli 2017

De maand juli 2017

INSTAGRAM STORIES

Het is tijd voor een volledig verslag van de maand juli. Er is aardig wat gebeurd en ik wil jullie weer eventjes op de hoogte brengen. Ready? Bekijk dan snel deze foto’s hieronder.
Sowieso wil ik wel even zeggen dat ik sinds 1,5 maand een tweede instapram account erbij heb. Dit vind ik onwijs leuk want Instagram is mijn uitlaatklep en mijn inspiratiebron. Ik wilde bij mijn eerste account een feed aanhouden en op het andere account gewoon mijn dagelijkse dingen delen. Dit is gelukt want via mijn persoonlijke Instagram heb ik veel mensen op de hoogte gehouden van mijn vakantie.

☆ Mijn lipstick review is te lezen als je hier klikt ☆ een nieuwe make-up tutorial komt bijna online op mijn Youtube kanaal ☆de ringen van iXXXi, hoe mooi? Ik heb nu de roze variant maar ik wil ook heel graag de witte variant in mijn stash ☆soms houd ik enorm van een simpele make-up, nu denk je simpel? Dit is inderdaad best simpel want ik hou enorm van kleur en glitter ☆ samen met mijn lieve vriendinnetje Rosanne op de bruiloft van onze vriendin Vera. Wij hebben enorm genoten van deze dag! De officiële video van de bruiloft staat ook online op mijn Youtube kanaal. Check die hier: https://www.youtube.com/watch?v=_iNUwgumgjM&t=160s

☆ Jullie zien het goed, mijn lange haar heb ik ingeruild voor een lob. Dit is een langere soort bob. Het was een paar uurtjes wennen maar daarna was ik alleen maar dankbaar voor dit kapsel. Tot ziens klitten, tot ziens moeilijk doen en hallo zomer en geen lange plakkerige haren op mijn rug. ☆ De nieuwe armbandjes van Bibastore met een magnetische sluiting. ☆ De nieuwe mascara’s van L’oreal ☆Een prachtige scheermesje van Wilkinson ☆ Drie nieuwe lipsticks die ik heb geswatched van de H&M.

☆ Chloé parfum gereviewd op mijn blog ☆ Samen met degene die mij gelukkig maakt ☆ Armbandjes van Bibastore.nl ☆ Een look met de armbandjes en de  iXXXi ring ☆ short hair don’t care, stijl of met krul ik vind het echt geweldig!

☆ Een heerlijk macaron koekje gekocht met mijn vriend in Trentino ☆ De straten in Trento, wat kan ik hiervan genieten zeg ☆ Hello new hair! ☆ Sushi eten in een prachtig restaurant genaamd Shizen in Vianen ☆ Lipsticks van de H&M ☆ Een fotoshoot gehad met mijn schoonfamilie.

☆Ik kreeg als verrassing een chocoladebroodje van mijn vriend op de vakantie ☆ Voor de eerste keer dat ik een Sephora spotte ☆ Het meer Caldonazzo, wat was je mooi! ☆ Een toetje gegeten vlakbij de camping, echt een heerlijk restaurant ☆ een dorpje bezichtigd op de berg ☆ Deze foto heeft mijn vriend genomen toen wij net aankwamen bij de Dolomieten.

☆ Marc ondertussen met een ijsje aan het genieten bij het Comomeer ☆ Ik moet altijd eventjes een foto maken van mijn bruine benen en voetjes ☆ Hallo Comomeer, wat een prachtige bergen zijn er rondom dit meer ☆ Samen met mijn liefie ☆ Onze eigengemaakte kip met pesto en mozzarella op een krokant stokbroodje ☆ wauw wat is mijn achterkant al bruin, helaas zat mijn rits niet mooi dicht en mijn schouderbandje zat iets gedraaid, oeps.

☆ De gekleurde huisjes in Italië zijn echt zo mooi ☆ samen met jou ☆ de watervallen beklommen in Domaso ☆ Domaso wat was je mooi, helaas wel uitgegleden dus ik had een zere knie, arm en een snee in mijn voet erbij ☆ een prachtig winkeltje met vintage spullen ☆ mijn nieuwe jurkje van ASOS

☆ Toch uiteindelijk bij de Sephora en Kiko geweest in het winkelcentrum vlakbij Domaso (13 minuten er vanaf de Iperal zat er ook in) ☆ Oranje huisjes ☆ together we are strong ☆ met de bruine voetjes op weg naar Duitsland voor een overnachting ☆ de bergen waren in Zwitserland ook echt schitterend ☆ een straatje in Italië ” Bellano ”

☆ Een roze huisje in Bellano bij het water ☆ Selfie met mijn QUAY zonnebril van Desi Perkins, love her ☆ de baai in Bellano ☆ Een straatje bij een Rollex winkel in Trentino ☆ een selfie met mijn nieuwe gele Asos top ☆ Een foto bij de dolomieten, dankjewel meneer en mevrouw voor deze prachtige hangstoel.

☆De receptie op de camping Piccolo bij het Comomeer ☆ Selfie nadenkend ☆ Bellano station ☆ bergen in Zwitserland ☆ Selfie met mijn lob in krullen ☆ en een prachtige foto van het meer, top screenshot Rachèl, goed bezig!

VOLG MIJ OP DEZE INSTAGRAM ACCOUNTS:

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

6 Reacties

 1. 4 augustus 2017 / 07:45

  Wat een heerlijke zomerse foto’s zeg! Love it! Helaas zit mijn vakantie er alweer op….

 2. 4 augustus 2017 / 14:44

  Wat staat die lob je gaaf zeg! Ik heb zelf ook inmiddels bijna 2 maanden geleden alweer een lob laten knippen! Achter voor en achter, in mijn nek, korter.

 3. 4 augustus 2017 / 15:30

  Wat een heerlijke zomers overzicht. Je vakantie zag er top uit!

 4. 4 augustus 2017 / 17:16

  wat een heeeerlijke vakantie foto’s! En je kapsel is zo leuk!! Staat je super goed 🙂

 5. 7 augustus 2017 / 15:51

  Ik ben gek op vakantiefoto’s 🙂 Italië is zo’n prachtig land. En je haar vind ik nog steeds erg gaaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.