Figenzi Gold Spender voor mannen

Figenzi Gold Spender voor mannen

PARFUM FIGENZI GOLD SPENDER

Het is tijd voor een nieuwe parfum review. Dit keer review ik een mannen parfum. Nu moet ik zeggen dat ik vroeger heel vaak de parfum van mijn broer gebruikte. Ik vond namelijk de mannen parfum veel lekkerder dan die van de vrouwen. Vooral de parfum van David Beckham After Dark ”helaas nergens meer te koop, het was een zwarte flacon” droeg ik heel erg vaak. Toen ik deze parfum tegenkwam in de Action was ik erg nieuwsgierig. De verpakking zag er goed uit en hij kostte maar €0,59 cent! Ik rook aan de flacon en ik was om…

KWALITEIT

Zoals we gewend zijn blijven de parfums van de Action niet de hele dag hangen. Toch moet ik zeggen dat deze parfum flink wat uurtjes ruikbaar was op mijn huid. Tot mijn grote verbazing zag ik gisteren dat deze parfum nu ook in een grote flacon te koop was. Nog steeds super low budget! In de grote flacon zit 100ml, die is wat meer de moeite waard. Dit formaat waar ik over schrijf is ideaal om onderweg mee te nemen in je tas of koffer.

WAAR TE KOOP

Deze parfum kan je dus alleen bij Action kopen momenteel. Op internet kan ik vrij weinig tot niets vinden.

CONCLUSIE

Het is een hele goedkope maar overheerlijke parfum. Deze parfum kost niet veel en ruikt ook nog eens heerlijk, perfecte combinatie toch? Het enige minpunt is dat je de parfum wat vaker op moet sprayen. Maar daar zijn wij mensen toch helemaal niet te lui voor?

BewarenBewaren

Share:

2 Reacties

  1. 12 augustus 2017 / 09:06

    Wat een fijne review. Ik vind mannenparfums lekkerder ruiken dan vrouwenparfums.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.