Hoe kom je van blaasontsteking af?

Hoe kom je van blaasontsteking af?

HOE KOM JE VAN BLAASONTSTEKING AF?

Hoe kom je van blaasontsteking af? Wat heb ik dit vaak opgezocht op google. Nergens kon ik iets vinden waardoor ik het niet meer kreeg. Het is soms zo oneerlijk want blaasontsteking kan zo heftig oplopen qua pijn. Ik heb het al vanaf mijn twaalfde jaar en dat komt denk ik door 1 ding. Ik  heb nooit echt dorst.. dus ik vroeg ook nooit echt om drinken. Van mijn moeder moest ik wel altijd verplicht melk drinken bij mijn eten. Dus ik kreeg gerust drie bekers erin op een dag. Maar wanneer ik op vakantie was of ik ging logeren bij iemand vergat ik te drinken.

HOE KRIJG JE BLAASONTSTEKING?

 • verkeerd vegen ”naar voren richting de vagina” wanneer je hebt gepoept, je moet juist altijd naar achteren vegen richting de kant van je rug
 • te weinig drinken ”wat ook nog eens super slecht is voor je nieren”
 • niet plassen na de seks
 • het ophouden van je plas
 • wanneer je last van nierstenen hebt
 • niet goed uitplassen
 • teveel zeep of shampoo bij de vagina gebruiken
 • wanneer u suikerziekte heeft

HOE TE BEHANDELEN?

De eerste paar keer ging ik naar de dokter, dan kreeg ik een kuur van 5 of 3 dagen mee. De laatste paar keer kreeg ik een zakje van 3000mg mee maar dat werkte allemaal niet meer bij mij. Ik moest dus een knop gaan omdraaien. 2/3 liter op een dag drinken zodat ik altijd goed de bacteriën eruit plas en aan de vitamine 1000 citroen bruistabletten. Deze bruistabletten van de supermarkt hebben mij onwijs goed geholpen. Ja kan ze kopen voor 4/6 euro maar daar doe je dan wel eventjes mee. Je laat zo’n bruistablet oplossen in een normale beker en die drink je dan in 1 keer op.

Bekijk mijn video voor meer informatie:

 

Share:

2 Reacties

 1. 7 augustus 2017 / 21:49

  Ik had er vroeger ook regelmatig last van. De laatste keer kreeg ik van de dokter een doosje pillen mee die ik ook zelf gewoon mocht nemen als ik het voelde opkomen en het werkte echt super goed! Heb er sindsdien geen last meer van ook. Maar ik drink wel vrij veel water op een dag. En verder slik ik cranberrypillen (maar ik vergeet het ook even vaak hoor :p).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.