Bullet Journal Augustus plan with me setup

Bullet Journal

Het is weer tijd voor een nieuwe Bullet Journal serie, dit keer ga ik een kleine setup met jullie maken van Augustus. Plus wat vinden jullie van mijn nieuwe bullet Journal tumbnail? Verder heb ik ook wat Italië herinneringen toegevoegd aan mijn Bullet Journal. Ik heb overal de bonnetjes van bewaard en daar kan je dan weer erg leuke dingen mee. Kijken jullie mee naar dit toffe filmpje? Inmiddels heb ik ook bijna de 8000 abonnees bereikt. Zijn jullie al geabonneerd? Nee, oei! Klik dan snel aan de zijkant van mijn blog op het knopje abonneren. Have fun watching en ik zie jullie snel weer bij de volgende Bullet Journal video.

Share:

1 Reactie

  1. 18 augustus 2017 / 14:56

    Wauw, wat doe je dat mooi! Het ziet er super leuk uit! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.