Hunkemöller Pamela Reif Collectie

Hunkemöller Pamela Reif Collectie

Hunkemöller Pamela RF collectie

Pamela heeft een prachtige collectie gecreëerd in samenwerking met Hunkemöller. Wie is Pamela? Deze prachtige dame is een Duitse Fashion blogger. Wat vind ik het toch leuk dat bloggers/youtubers steeds meer een gezicht krijgen. Want ik bedoel, het is een tweede baan die je erbij neemt. Sommige maken ook echt hun baan ervan! Ik heb contact gehad met Annabel van Hunkemöller en ik had gezegd, dit is mijn maat, verras mij maar! Toen ik deze set opgestuurd kreeg dacht ik, yes, dit is helemaal mijn ding! Wat is dit een prachtig setje zeg.. de kleur is echt perfect. Nu moet ik zeggen dat ik heel erg aan de trend van velvet moest wennen. Toch zit het echt heerlijk! Alle bandjes en randjes zijn gemaakt van velvet, hierdoor zit de lingerie echt heel comfortabel.

EXTRA INFORMATIE

Dit soort bh’s vind ik echt prachtig. Wanneer een bh een bredere band naar beneden heeft zit dit zoveel lekkerder ”bralette”. Wil je meer bh’s van de Hunkemöller bekijken, klik dan hier. Zoals jullie kunnen zien zit eronder de velvet band ook nog een stukje kant.. hoe mooi dit is? Het maakt deze bh echt helemaal af! In het midden is het deels doorzichtig, dit vind ik wel een speels effect geven aan de bh. Het strikje in het midden herken ik wel duidelijk van Hunkemöller zelf. Vaak zit er een strikje op de slip of op de bh. Deze bh heeft wel een voorgevormde ”geen push up stukje” cup maar dat vind ik altijd wel mooi. Vooral als je een kleinere cupmaat hebt geeft dat net een mooier effect.

Wil je meer van deze prachtige lijn van Pamela zien? Klik dan snel hier. Je ziet dat Hunkemöller en Pamela heel erg hebben gedacht aan comfortabel maar toch vrouwelijk. Deze hele collectie zou ik wel in mijn kledingkast willen hebben. Ik vind alles prachtig.. zucht!  De kleuren zijn ook helemaal mijn ding, rood vind ik prachtig, grijs/blauw is een hele unieke kleur en deze kleur ”de roze variant” vind ik heel erg zacht en vrouwelijk ogen.

HUNKEMÖLLER + 3 FAVORIETE SETJES

Sowieso wil ik Hunkemöller super bedanken voor dit prachtige setje. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden? Plus wat jullie ervan vinden dat je steeds meer blogger en youtube gezichten ziet? Welk setje trekt het meest jouw aandacht? Laat dat even hieronder weten. Ook komt dit setje binnenkort in een video voorbij op mijn Youtube kanaal. Vergeet niet eventjes niet te abonneren.

VIDEO

Hieronder kan je de video van Pamela RF bekijken:
Bekijk in deze video de setjes van deze prachtige collectie. 

BewarenBewaren

Share:

18 Reacties

 1. 21 augustus 2017 / 19:40

  Oh wauw wat een mooie set en collectie!

 2. 21 augustus 2017 / 20:49

  Mooi setje! Ik vind de bh’s van Hunkemöller altijd erg fijn (:

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 augustus 2017 / 17:03

   Wanneer ze goed aansluiten kan je er echt heel lang mee doen! ik vind de kwaliteit ook echt super

 3. 22 augustus 2017 / 10:26

  Ik vind de collectie echt prachtig!! Jammer genoeg heb ik laatst echt al 3 setjes gekocht dus heb ik even een stop gezet op het kopen van lingerie, hahaha!

 4. 22 augustus 2017 / 13:43

  Hij sluit echt heel mooi aan. Super mooie bh.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 augustus 2017 / 16:57

   Hij zit inderdaad echt geweldig!

 5. 22 augustus 2017 / 16:20

  Wat een prachtig setje! de kleur vind ik echt tof! hier houd ik ook wel van <3

 6. 22 augustus 2017 / 19:34

  Oh wauw! Prachtig, toevallig zag ik vandaag deze ook in de winkel hangen. Ben zo verliefd!!

  Liefs, Nathalie

 7. 23 augustus 2017 / 18:34

  Wat mooi! Ik ben alleen niet zo’n fan van de kwaliteit van de Hunkemöller. Maar vind dat ze altijd zo’n mooie spullen hebben.

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 augustus 2017 / 17:02

   hmm ik vind het juist allemaal erg mooi blijven! Jammer dat je niet zo enthousiast bent over de kwaliteit! X

 8. 26 augustus 2017 / 11:09

  Wow! Ik ben verliefd! Wat een mooie BH! :O Jammer dat de pasvorm bij mij altijd net niet goed is 🙁

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   28 augustus 2017 / 17:00

   Prachtig is die he! misschien zit deze juist wel heel erg mooi bij je? Je kan het natuurlijk altijd even proberen.

 9. 30 augustus 2017 / 09:03

  Onwijs mooooi! Ik vind het roze pyjama setje ook heel leuk en ik heb de bordeaux rode body besteld!

 10. 31 augustus 2017 / 19:41

  Wat ontzettend mooi! Ik zie deze collectie overal voorbijkomen en ik ben echt onder de indruk. Sowieso vind ik de collectie van Hunkemoller altijd mooi.

 11. 4 september 2017 / 08:39

  Ik vind de setjes persoonlijk wat ´te flets´. Wel ontzettend tof dat je als blogger voor zoiets gevraagd wordt natuurlijk. 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.