Nieuwe Pandora Bedels

Nieuwe Pandora Bedels

PANDORA BEDELS

Sinds vorige week heb ik er drie prachtige bedels bij. Ik heb gekozen voor een love bedel, een rode Italiaanse vespa en ik heb het pink ribbon fonds gesteund. Bekijk hieronder de foto’s:

WAAROM PANDORA?

Waarom ik voor Pandora heb gekozen? Dat is simpel! Ik vind Pandora een kostbare armband die ik iedere dag met veel plezier draag. Iedere keer wanneer ik naar mijn bedels kijk denk ik aan bepaalde herinneren die aansluiten bij mijn bedels.

WELKE BEDEL STAAT VOOR WAT

Hart met bloemen en een slot 
Deze bedel staat voor mijn vele gebroken harten. Ik heb het vaak niet getroffen in de liefde en ik had een flinke muur opgebouwd. Gelukkig heb ik een lieve vriend ontmoet waar ik al vier jaar gelukkig mee ben. Hij heeft gelukkig de sleutel tot mijn hart gevonden.

De letter M
Deze letter staat voor de naam van mijn vriend.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand..
De spiegel staat voor mijn make-up verslaving. Ik bekijk mezelf vaak in de spiegel omdat ik zo bezig ben met mijn make-up of schmink tutorials.

Love Muranoglas
Dit is een bedel puur om de armband op te vrolijken.

Love in het goud 
Deze bedel was in de korting, ook stond deze bedel nog op mijn wishlist. Door het goud zijn deze bedels gewoon een stuk duurder. Ik vind deze bedel ook echt prachtig. Deze bedel staat dus voor liefde. Want wat is een leven zonder liefde?

Stoppertje
Deze bedel moet zorgen dat de rest op z’n plek blijft zitten. Helaas is de opening te groot voor deze armband. Oeps.

Pink Ribbon
Roze en wit vind ik een super lieve kleurencombinatie. Door deze bedel te kopen steun je ook direct het borstkanker fonds.

Engel 
Deze bedel staat voor mijn oma die is overleden in maart 2016. Wanneer ik naar deze bedel kijk denk ik direct aan mijn oma.

Mom
Natuurlijk staat deze bedel voor mijn moeder. Toch valt het mij op dat je geen dad, daddy, of papa bedels hebt? Wel veel best friends, grand mother, best sister etc.

Geloof, hoop en liefde
Deze bedel staat voor mijn geloof, ik ben hervormd en geloof hoop en liefde wil ik graag als bedel bij me dragen. Mijn ouders hebben al heel wat jaren geloof hoop en liefde aan een ketting hangen.

Italiaanse Vespa
Dit staat voor mijn liefde voor Italië. Ik ben gek op het eten daar, de mensen, de natuur en alles wat dit land te bieden heeft.

VRAAG

Hebben jullie ook een Pandora armband? En dragen jullie deze nog steeds? Jammer genoeg hoor ik steeds vaker dat mensen hun Pandora armband niet meer dragen. Terwijl je tegenwoordig weer zoveel mooie bedels hebt! Ik vind het een kostbare armband die niet zomaar achterin je kast mag belanden.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Share:

5 Reacties

 1. 24 augustus 2017 / 22:27

  Ik heb er geen en zou zoiets ook niet zo snel dragen. Vind het misschien wat te druk. Maar ik vind het concept echt supertof! Het idee dat je gewoon langzaamaan je armband kan vullen met mooie bedels die staan voor herinneringen enz. Echt heel leuk bedacht!

 2. 25 augustus 2017 / 11:04

  Leuk om de betekenissen achter je bedels te lezen 🙂 Ik heb zelf geen pandora, want ik hou niet echt van armbanden, maar ik vind ze wel altijd erg mooi.

 3. 30 augustus 2017 / 09:02

  Ik vind Pandora echt een prachtig merk! Ik vind vooral je Pink Ribbon bedel heel mooi, maar ik snap dat voor jou elke bedel mooi is door het verhaal erachter!

 4. Chantal
  4 september 2017 / 07:43

  Ik heb mijn pardora armband gekrijgen toen ik 15 jaar werd. Volgende week word ik 22 jaar ik draag meestal 2 per week lig er aan of ik moet werken dan mag ik niet om. Ik draag met veel liefde.

 5. 5 september 2017 / 14:20

  Prachtige bedels heb je uitgekozen! Toevallig ben ik vandaag voor het eerst bij de Pandora winkel bij ons in de winkel geweest en heb mijn ogen uitgekeken.Ik ben verliefd geworden op een prachtige ring en bijbehorende oorbellen en ketting geworden. Ook leuk dat je alles kunt combineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.