Alaina Eyes lashes and eye contacts

Alaìna Eyes

Wat ben ik blij dat ik dit merk heb ontdekt zeg. De webshop zag er zo mooi en netjes uit dat ik niet anders kon dan .. shoppen! Ze hebben erg veel variatie en de wimpers voelen zo licht. Zoals je kan zien hebben ze enorm veel verschillende lashes. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar Zinnia, wat zijn die wimpers mooi zeg. En dat voor een mega lowbudget prijs.. de meeste mensen durven niet snel te investeren in wimpers. Vooral niet wanneer je er niet echt mee bezig bent. Dan gaan de meeste mensen toch al snel low budget wimpers halen bij de Kruidvat of Etos. Niet doen! Want deze lashes zijn onder de €20,00 en je krijgt er een prachtig opberg doosje bij. Kijk nou die verpakking…

Uiterlijk/verpakking

Sowieso krijgt de verpakking van mij een dikke 10+, dit is het meest schattige doosje wat ik ooit heb gezien. Je kan de lashes er doorheen zien en dat vind ik ook een plus punt. Je kan ze ook weer netjes terugdoen in het doosje zodat ze een mooie ronde/bolle vorm blijven hebben. Dit is makkelijker bij het plaatsen van de wimpers.

Extra informatie

Sowieso moet je altijd met veel beleid de lijm resten eraf ”rollen”. Dit is een betere benaming omdat als je gaat trekken heel snel de haartjes mee gaan. Dat wil je natuurlijk niet! Verder kan je de wimpers ongeveer 10 keer dragen. Daarna kan het zijn dat de rand kan breken.

Kleur contact lenzen

Het is eventjes wennen wanneer je ze in moet doen maar hier kan ik een video van opnemen. Wanneer je eenmaal een goede techniek gebruikt heb je ze zo in ” en weer uit”. Deze lenzen kan je een maand dragen. Zorg wel dat je de vloeistof vervangt door nieuwe vloeistof. Dit kan je gewoon bij een opticien halen.

WIN-ACTIE

De lenzen van Alaìna zelf kan je 6 maanden goed houden! Nog meer plezier dus en vooral een prachtige kleur keuze. Ik ben sowieso erg te spreken over deze kleur lenzen. Je ziet geen verschil, ze zitten niet in de weg en ze zien er heel natuurlijk uit.

Conclusie

Ik ben mega fan van deze webshop! De producten zijn kwalitatief erg goed en de eigenaresse doet het heel erg leuk. Deze webshop krijgt van mij dan ook een 9,5!

BewarenBewaren

Share:

4 Reacties

  1. 26 augustus 2017 / 23:40

    Zag ze ook al op Instagram. Zooooo mooi allemaal!

  2. 31 augustus 2017 / 19:39

    Ah wauw, die verpakkingen zien er inderdaad mooi uit, en de inhoud al allemaal! HALLO wimpers tot aan het plafond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.