Kiko Milano product review

Kiko Cosmetics

Dit merk is totaal nieuw voor mij. Nieuw, meen je dit Rachèl? Kiko? Maar dat is al een tijdje te koop in Nederland? Dat klopt, maar toch heeft dit merk nooit echt mijn aandacht getrokken totdat ik in Italië de Kiko binnen liep. Wauw.. zucht.. het zag er modern, strak en overzichtelijk uit. De verpakking was van ieder product uniek en wat een prachtige kleuren lipstick hadden ze daar zeg. Misschien hebben jullie nog niet alle Kiko producten gezien maar ik zal mijn shoplog video hieronder plaatsen. Hierin laat ik al mijn Kiko aankopen zien.

In dit artikel review ik vier producten van Kiko. Deze producten kon ik niet met de rest matchen vandaar dit bij elkaar geraapte stapeltje. Sowieso zag het blauw/groene doosje er super mermaid-achtig uit. Ik hou wel van zo’n verpakking. Ik kan dit ook altijd heel moeilijk weggooien. Wie heeft daar nog meer last van?

SWATCHES

Zoals jullie kunnen zien heb ik vier swatches op mijn arm gemaakt. Van boven naar beneden:
-Concealer x2, klik hier voor meer concealer kleuren.
-Potlood blauw
-Lipstick nude, klik hier voor deze prachtige mini lipstick.

De concealers doen goed hun werk. Ze zijn mooi dekkend en je hebt ze in allerlei kleuren. Het blauwe potlood is tof maar kan beter, zoiets zou ik niet heel snel gebruiken. Toch valt mij wel op dat veel mensen weer een blauw lijntje onder hun oog aanbrengen. Wie van jullie doet dat nog steeds? Of wie heeft dat vroeger gedaan?

Kiko Milano Mini Divas

Deze verpakking trok al direct mijn aandacht. Deze lipstick lag in een grote kom in het midden van de winkel. Ik liep er direct op af, deze kleine mini diva lipstick moest met mij mee naar Nederland. Het is een ideale lipstick die je snel in je tas meeneemt. Het is een nude kleur en oogt net wat meer naar de roze kant. Deze lipstick voelt fijn aan op de lippen, het is een matte variant en zeer gepigmenteerd.

Wat is jouw favoriet van Kiko Cosmetics? Klik hier om naar de officiële website van Kiko te gaan.

Video van de Kiko aankopen

In deze video laat ik al mijn Kiko aankopen zien. Nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Vergeet dat dan eventjes niet te doen! Ik zit bijna bij de 8.000 abonnees dankzij jullie.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

10 Reacties

 1. 29 augustus 2017 / 21:58

  Ik ben ook nog nooit in een Kiko geweest. De lipstick vind ik erg mooi! Blauw boven de ogen en eronder, volgens mij deed ik dat vroeger wel eens!

 2. 30 augustus 2017 / 10:05

  Oeh ziet er goed uit! Sinds dat Kiko in Eindhoven zit ben ik er eigenlijk nog nooit geweest (kom regelmatig in eindhoven), misschien toch maar eens doen!!

 3. 30 augustus 2017 / 12:01

  Ik heb mij eveneens in Italië laten verleiden door de prachtige verpakkingen, haha. Ik nam toen onder andere twee mascara’s mee die ik met veel liefde gebruik. 🙂

 4. 30 augustus 2017 / 13:16

  Ik kom in Nederland ook nooit bij Kiko haha maar als ik in Italie ben weet ik niet hoe snel ik er naar toe moet rennen 😉 Gek he? Mooie aankoopjes heb je trouwens gedaan, ik ga nu direct je video bekijken!

 5. 30 augustus 2017 / 21:36

  Grappig dat het nooit je aandacht trok, ik kom er met enige regelmaat eigenlijk…

 6. 31 augustus 2017 / 19:38

  Oeh, die kleur van de lipstick vind ik erg mooi. Ik zie wel vaak Kiko winkels (ook in het buitenland) maar op de een of andere manier ’trekt’ het merk me niet zo. Ik ga er in ieder geval nooit naar binnen, misschien toch eens verandering in brengen, want ik lees er goede dingen over.

 7. 2 september 2017 / 12:06

  Wauw wat een prachtige producten van kiko! En hele mooie foto’s heb je gemaakt 🙂
  Zelf heb ik niets van kiko maar ga er zeker is een keertje een kijkje nemen!

  Liefs, Nathalie

 8. 4 september 2017 / 08:54

  Ik heb nog nooit wat gebruikt van Kiko. Misschien eens proberen. x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.