Apple watch accessoires

Apple watch accessoires

Apple Watch Accessoires

Dit keer is het tijd om mijn Apple watch accessoires te delen met jullie. Zoals jullie kunnen zien hou ik van fris en basic.  De meeste accessoires komen van Ebay/Aliexpress. Vind je dat dan wel veilig Rachèl? Ja, het is veilig want ik draag alle accessoires al een flinke tijd en tot nu toe is nog niets kapot gegaan. Deze bandjes waren onder de €5/15,00 dat scheelt al snel €40,00 wanneer je een echt Apple watch bandje wilt kopen.

Beeld beschermers

Zoals jullie hierboven kunnen zien gebruik ik ook designer bescherm kapjes. Er zit momenteel een kapje op mijn Apple Watch. Hij lijkt dus goud maar mijn horloge is eigenlijk zilver. Deze beschermers kan je onder de €3,00 scoren op Ebay.

 • De case zonder glas : klik hier
 • De silicone case : klik hier
 • Case protector glas : klik hier

Het subtiele vintage paars/roze bandje dat onderin de foto te zien is, zat bij mijn Apple Watch toen ik die bestelde. Dit is ook een prachtig bandje maar ik draag die het minst.

Bandjes voor mijn Apple Watch

 • Silicone bandjes : klik hier
 • Leren bandjes : klik hier
 • Sport silicone bandjes met gaten : klik hier
 • Stalen armbanden : klik hier

Conclusie

Door Ebay kan ik onwijs veel variëren. Eerst had ik spijt dat ik toch geen rose gold variant had gekozen. Op dit moment draag ik een rosé gold case met mijn roze bandje. Iedere keer ziet mijn horloge er weer anders uit. Op dit moment gebruik ik elke dag mijn horloge op mijn werk. Aan het eind van de dag zie ik precies hoeveel stappen ik heb gelopen. Dit is altijd erg leuk om te zien! Ook wanneer ik ga rolschaatsen/fitnessen draag ik mijn apple watch.

Hebben jullie een Apple Watch? Ik heb gekozen voor de 38mm, hebben jullie die ook? Of zijn jullie toch voor het grotere scherm gegaan? 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Share:

3 Reacties

 1. 4 september 2017 / 08:01

  Ohh, wat slim! Ik heb ook een Apple Watch maar heb er eigenlijk helemaal geen accessoires voor… Ik ga een kijkje nemen!

 2. 4 september 2017 / 16:01

  Super leuk! Ik wil héél graag een Apple Watch, wil er de komende tijd wat geld voor opzij leggen. Leuk om te zien dat er zoveel voordelige accessoires voor zijn!

 3. 7 september 2017 / 04:58

  The apple watch is beautiful, I love Apple haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.