Nieuwe items HudaBeauty, Violet Voss, Hunkemöller

Nieuwe items HudaBeauty, Violet Voss, Hunkemöller

Nieuwe items

Het is tijd voor een aantal nieuwe items! Veel plezier met het bekijken van deze video. In deze video laat ik mijn twee prachtige nieuwe palettes zien namelijk: Hudabeauty en Violet Voss. Deze twee merken zijn totaal nieuw voor mij maar wat zien ze er schitterend uit. Ook heb ik een prachtig Hunkemöller setje opgestuurd gekregen. Benieuwd? Bekijk dan de hele video. Vergeet ook niet te abonneren op mijn kanaal. Ik ben bijna bij die 8.000 abonnees! Waar kan je abonneren? Scroll even naar beneden op mijn blog, kijk naar rechts en daar zie je een rode abonneer knop.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.