Colouredraine Butter luv

COLOUREDRAINE BUTTER LUV REVIEW

Het is tijd voor Colouredraine Butter Luv. Dit keer review ik dit prachtige product van Colouredraine. Misschien komt dit merk jullie al bekend voor omdat ik al eerder een review heb geschreven. Dat ging over de oogschaduws van dit merk, bekijk de complete review met swatches hier.

Uitstraling

De uitstraling van het product is heel erg mooi. Het doosje vind ik in ieder geval erg mooi ontworpen. Het fel roze vind ik wel een beetje goedkoop overmaken terwijl het merk helemaal niet zo goedkoop is, dat vind ik wel jammer. De combinatie is wel erg leuk!

Waar te bestellen

Dit merk is op een aantal Nederlandse webshops te vinden:
Klik hier om producten te bestellen via een Nederlandse webshop.
Wil je dit product bestellen via Beautybay? Klik dan hier.

Swatch van het product:

Zoals je kan zien is het echt een gloss! Toch voelt deze gloss enorm zacht aan en niet plakkerig. Je kan dit ook over een matte/nude lipstick aanbrengen. Hierdoor krijg het een totaal ander effect. Ik vind dit echt de perfecte warme nude kleur voor de herfst/winter.

Prijs

€13,95 bestel hier.

Conclusie

Bekijk even de websites want je krijgt geen spijt van dit merk. De producten ruiken prima, zien er goed uit en zijn super gepigmenteerd. Ook vind ik het erg fijn dat dit product de lippen zacht houd. Van de meeste matte of normale lipsticks krijg ik erg droge lippen. Wanneer je een gloss product gebruikt lijken je lippen ook vaak groter. Ik vind dit dus een win-win actie. Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit product vinden. Laat dat even hieronder in de comments weten.

Face swatches:

Op de foto hieronder zijn de swatches op mijn lippen te zien. Hier heb ik het product al een uur op en zoals je kan zien trekt de gloss ook best wel in de lippen. Ben je nieuwsgierig naar deze look? Hou dan vooral mijn Youtube kanaal in de gaten. Het is echt een prachtige bronskleurige look geworden.

Smile picture

Op de onderste foto zien jullie nog een keer de lippen wat beter in de beeld. Ik ben benieuwd wat jullie van zo’n warme nude tint vinden. Ondertussen ben ik al jaren fan van nude dus voor mij is het altijd weer een verrukking als er een nieuwe nude bij komt.

Een hele fijne week nog en geniet ervan.
xOxo
BeautyLoves
Rachèl

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

5 Reacties

 1. jeffrey
  7 september 2017 / 19:18

  Prachtig kleurtje Rachel,mooie foto’s X.

 2. 8 september 2017 / 18:45

  Mooie kleur! Ik kende het merk nog niet

 3. 10 september 2017 / 11:23

  Het kleurtje staat je prachtig! Helaas, voor mij, is dit het soort kleur dat mij echt totaal niet staat.

 4. 10 september 2017 / 18:36

  Een prachtige kleur! Het merk zelf kende ik nog niet, maar het resultaat is mooi!

 5. 13 september 2017 / 08:17

  Een heel nieuw merk voor mij dit! Des te leuker, er is zo veel moois om te ontdekken! De kleur staat jou geweldig zeg, zulke tinten kan ik….euhm….niet zo goed hebben;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.