7 Kilo afgevallen met Bodieboost

7 Kilo afgevallen met Bodieboost

IK BEN 7 KILO AFGEVALLEN MET BODIEBOOST

Op dit moment ben ik erg zenuwachtig want ik ga iets heel persoonlijks delen. Ik woog op een gegeven moment 79/80 kilo, gelukkig weeg ik momenteel 72,1 kilo. Mijn vetpercentage en vochtpercentage is enorm afgenomen. Hoe is dit allemaal gekomen? Bekijk dan snel mijn video:

Share:

6 Reacties

 1. 11 september 2017 / 05:53

  Wauw! Wat een prachtig resultaat! Super knap meis!

  Liefs, Nathalie

 2. 11 september 2017 / 16:46

  Wow, dat is zeker een goed resultaat! En vooral fijn dat je weer lekkerder in je vel zit 🙂 Ik mag ook wel wat kilo’s kwijt – heb de ideale manier alleen nog niet gevonden… maar de BodieBoost boeken staan gewoon in mijn boekenkast, dus ik denk dat ik die ook maar weer eens ga afstoffen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 april 2018 / 09:29

   Doe dat maar Natasja, ik ga het ook weer vanaf nu weer oppakken. Ik merk dat je toch weer snel in je oude ” ik vreet alles eraan” gewoonte gaat gevallen wanneer je de boeken links laat staan. succes!

 3. 11 september 2017 / 23:03

  Goed bezig, fijn dat je resultaat hebt geboekt!

 4. 12 september 2017 / 16:24

  Wat onwijs goed gedaan! Heel knap! Ik heb ook wel eens Bodieboost geprobeerd en ik vind het een goede opstarter, maar ben wel van mening dat je uiteindelijk je eigen weg moet vinden en niet krampachtig moet blijven vasthouden aan tellen van ingrediënten in verschillende voedingsgroepen!

  • Rachel Kromdijk
   Auteur
   30 april 2018 / 09:29

   Toch merk ik wel als ik geen schema heb dat ik mijn oude ik vreet alles ritme weer oppak.. dus ik moet het boek er weer gaan bij pakken en wanneer ik dat weer onder de knie heb het weer zelf gaan doen! liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.