Oval brushes Action review

Action kwasten testen

Het is tijd voor een nieuw artikel. Dit keer ga ik het hebben over mijn nieuwe aanwinst van de Action. In dit artikel heb ik ook een video verwerkt waarin ik laat zien hoe je de kwasten kan gebruiken. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over deze oval brushes. Dit was een aantal maanden geleden namelijk een hele rage. Iedereen had het over deze kwasten maar ze was erg prijzig. Dit setje kost een stuk minder kan ik je zeggen.

Prijs

De prijs is maar €4,00 voor deze drie prachtige kwasten.

Kwaliteit

De kwaliteit is zeer zacht en na het wassen blijven deze kwasten ook zeer goed. Dit vind ik altijd erg belangrijk want als je kwasten schoonmaakt moeten ze niet teveel haren verliezen. Dat is bij deze kwast in ieder geval niet aan de orde.

Van de Action, moet ik dat wel geloven?

Ach, het is de Action maar waarom zou je het gewoon niet proberen? Ik bedoel je kan het altijd proberen voordat geld. Vooral je foundation aanbrengen gaat erg soepel met de grote kwast. Het voelt ook nog eens aan als een heerlijke massage.

Swatches & de video:

Hieronder kan je zien hoe het resultaat is geworden in foto film. Maar daaronder is de video te zien. Bekijk de video snel en vergeet natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal. Dit is geheel gratis en ik waardeer het ook enorm wanneer je een duimpje omhoog wilt doen voor de moeite.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

3 Reacties

  1. 12 september 2017 / 15:48

    Vooral die grote vind ik geweldig! Vind het een goede deal van Action, toevallig heb ik er ook een review over ingepland staan. Liet ze aan mijn moeder voelen en zei dat ze onwijs duur waren, door de zachte haren geloofde ze me direct, hihi 😉

  2. 13 september 2017 / 08:15

    Ha, ze zien er inderdaad ook zo zalig zacht uit. Het resultaat is erg mooi geworden! En dat vind ik nu ook van de prijzen van de Action, voor die prijzen die ze er voor vragen, kun je het gewoon proberen!

  3. 14 september 2017 / 14:55

    Deze komen op mijn wishlist, ik wil deze echt een proberen! Ze zien er super goed uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.