BaByliss Pro Nano Titanium Spring Curling Iron review

BaByliss Pro Nano Titanium Spring Curling Iron review

BaByliss Pro Nano Titanium Spring Curling Iron

Het is tijd voor een nieuw apparaat, dit keer ga ik een krultang voor jullie testen. Ik heb dit apparaat besteld via Ebay, dit was een enorme gok en het verliep ook een beetje anders. Er bleek een Amerikaanse stekker aan te zitten, een Europese stekker was geen optie want deze tang is 120 volt en hier in Nederland hebben wij boven de 200 volt. Dit zou dus betekenen dat mijn krultang kan ontploffen ” of kan smelten ”. Ik wilde hoe dan ook deze tang gaan gebruiken, ik moest en zou een oplossing vinden!

Kwaliteit en kwantiteit

De tang is qua kwaliteit super, hij kan tegen een stootje en ziet er ook nog een tof uit. De krultang kan je ook op een klein ijzertje laten rusten. Hierdoor brand die nergens op door. Ook kan je het snoer 360 graden draaien, dit vind ik ook erg belangrijk. Er zit een on en off knop op en een draai knop voor de temperatuur.

Ik heb super veel positieve reviews gelezen, daarom wilde ik zo graag deze krultang! Het is eventjes wennen omdat je je haar vast moet zetten en het dan omhoog moet draaien. Wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt krijg je een perfecte brede krul!

Verder kan je hieronder in de video zien hoe ik de krultang gebruik. Het is eventjes wennen maar het resultaat mag er zijn.

De omvormer

Maar Rachèl, hoe heb je nou uiteindelijk dit apparaat aan de gang gekregen? Dankzij Leertronic ben ik op een omvormer gekomen. Dit apparaat zet de 110 volt om naar 230 volt. Hierdoor kan ik het apparaat dus gewoon gebruiken, hoe ideaal? Ja, de omvormer weegt wel wat maar dit kan je ook voor andere apparaten gebruiken in de toekomst. Bijvoorbeeld in een hotel of op een camping komt een omvormer ook van pas!

Krultang Babyliss bestellen:

Klik hier.

Video:

Hieronder is de video te zien waarin ik dit apparaat gebruikt! Vergeet natuurlijk ook niet te abonneren op mijn kanaal, dit is geheel gratis.

Share:

4 Reacties

 1. 16 september 2017 / 07:29

  Oh kijk, dat is handig, zo’n omvormer. Een ontploffende krultang wil je natuurlijk niet. Ik heb er hier ook nog steeds een liggen om uit te proberen (een krultang dus, geen omvormer). Moet ik echt gauw gaan doen, ik vind krullen altijd zo mooi staan.

 2. 16 september 2017 / 16:16

  Het lijkt me een goede krultang. Handig zo een omvormer.

 3. 17 september 2017 / 06:38

  Wauw wat een mooi resultaat krullen!
  Lijkt mij een fijne krultang, vooral ook dat het draad 360 graden mee draait!

  Liefs, Nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.